kacper524 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Kilka pstryków z weekendu... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Marcin czym pstrykasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Marcin czym pstrykasz?? Nikon Coolpix p520 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 ostatnie parę dni kręciłem się po BC i Albericie.Bez wędki, ale i tak było fajnie.Spotkałem miedzy innymi takich oto zadymiarzy :-) 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Rykowisko tuż,tuż jedno z ładniejszych widowisk w przyrodzie.Szczególnie warte obejrzenia na żywo, gorąco polecam ,sam nie mogę się doczekać.Szkoda tylko ,że w tym czasie największy procent byków ginie z rąk myśliwych.Spokoju nie mają w czasie godów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 drugi spływ Krutynią UKTA -IZNOTA bardzo ciekawy odcinek .Sporo napotkanych wędkarzy i nurków . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Krzyżak ogrodowy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Salwinia pływająca - paproć wodna jedyny przedstawiciel tego rodzaju i rodziny salwiniowatych w stanie dzikim w Polsce.Roślina objęta w Polsce ścisłą ochroną gatunkową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Podczas spacerku mój pies przeszedł po niej, dobrze że bez konsekwencji . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Gwiazdy. Każda ma swój wyjątkowy kolor . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Biegus zmienny. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Noooo, dałeś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 mam kolege podobnego do typa z fot.1 , ale nie jest tak fotogeniczny chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Narybek jazgarza i klenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Takie sobie dwa zwierzątka napotkałem .... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Fragment wycięty z filmu, nadzwyczaj dobrze to wyszło, troszku zmodyfikowałem kolory. Edytowane 18 Września 2016 przez MATIG 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Kopara opada Czym strzelasz takie foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 MATIG-sprzęt bardzo prosty:Nikon d3200+tamron 90. Jeszcze statyw,blendy i inne klamoty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 MATIG-sprzęt bardzo prosty:Nikon d3200+tamron 90. Jeszcze statyw,blendy i inne klamotyA czym składasz Ps, Helicon, Combine ? Jakie sanki ? Po Twoich fotach aż mnie kusi by wrócić do makro bo Tamron , pierścienie i reszta gratów leżą odłogiem od trzech lat.Wrzucaj więcej - super prace ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Składam w zerene.Sanki to fotomate ,ale nie polecam i sam też jestem przed zmianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi