Andrzej1 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Składam w zerene.Sanki to fotomate ,ale nie polecam i sam też jestem przed zmianąJa do fotomate zamontowałem mikrometr i jest nawet ok choć rzeczywiście same sanki trudno uznać za precyzyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 @adam-spin piękne zdjęcia szczególnie to ze zroszonym żuczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Niedzielna kawa . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Kątnik domowy większy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Tego nie zrobił człek więc jak najbardziej pasuje do tematu przyroda...prawdopodobnie jakiś dzień czy 2 wcześniej zajęły się nim wilczki. I okratek australijski. Ciekawy grzyb o woni padliny. Żywi się owadami. Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ropa na tym odcinku jeszcze 2 dni temu była szerokim na max 1,5m i głębokim na max 40cm slimaczącym się strumykiem... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 U mnie na nizinach siurki również przybrały , co byłoby niechybnym sygnałem do okoniowych łowów małorzeczkowych , gdyby nie łódkowa korba . I sandacze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Sorry za jakość ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesiotr9 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Witam.Mam na Imię Wojtek interesuję się wędkarstwem i fotografią , ostatnio fotografia wzięła górę nad wędkarstwem .Niebawem zamieszczę moje fotografie , wszelkie opinie mile widziane Pozdrawiam . Edytowane 11 Października 2016 przez jesiotr9 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Tęgoskór cytrynowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesiotr9 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Środkowa fota zmiotła mnie z przed monitora . Jak uzyskałeś taką głębię ostrości Sprzętowo kompakt czy lustrzanka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Bielik na stawach w Oświęcimiu. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Muchomor czerwony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 jesiotr9 -sprzęt to lustrzanka Nikon +tamron 90 lub El Nikkor 50. Duża głebia to efekt stackingu(około 15-20 klatek) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 dotyczy Postu #1162 Podczas spacerku mój pies przeszedł po niej, dobrze że bez konsekwencji . Osiemnastak, to nie żmija zygzakowata lecz gniewosz plamisty, który nie jest jadowity. Bardzo ciekawe ubarwienie tego osobnika. Pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) Milan dzięki,tak czy inaczej mógł przecież psa udusić ..ta z foto na dzisiejszym spacerku nie była groźna. :)Pozdrawiam. Edytowane 19 Października 2016 przez osiemnastak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Łuskwiak nastroszony. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Czernidłak kołpakowaty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Pieczarka łąkowa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi