cristovo Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Tęsknię do wiosny, wczesnego lata...oby bez przesadnych upałów Wszystko cyknięte telefonem z dość słabym aparacikiem, ale i tak chciałbym tam teraz być, klimat oraz krajobrazy wydają się zachęcające. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez cristovo 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Taka sytuacja , kamerka sportowa jakoś to uchwyciła. Po raz drugi w krótkim okresie spotkałem drapieżnego ptaka, tym razem coś mu wypadło ze szponów Jakiś leszcz albo coś, wcale nie małe. Tak jak go obserwowałem przez krótką chwilę, to tak jakby miał jasny podchodzący pod biały kolor "brzuch" i nie wiem czy nie biały ogon czasem, ale ciężko powiedzieć. https://www.youtube.com/watch?v=u6sON-ttEAE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Bielik. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez oldziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Kolejne nagranie, z kilku dni wstecz, i tym razem z innego zbiornika. Są fajne momenty gdzie mimo słabej jakości dosyć względnie widać tego ptaka. https://www.youtube.com/watch?v=MbTWywfDBEQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Hej!W dziale muchowym już było, ale co tam !!!Droga na ryby 2 tygodnie temu DSCN9998.JPGTo ja wstawię drogę na grzyby 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Sławek , świetny klimacik - jakby elfy z krasnoludami miały zaraz wejść w kadr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Elfy to raczej wylazłyby stąd:albo stąd : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 ... a jak już doszedłem na te ryby to pomyślałem: gdzie tu do cholery płynąć?! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 To ja wstawię drogę na grzyby 011.jpg.JPGA droga na ryby, zaczyna się po przejściu przez tę furtkę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zauważyliście, że często droga NA ryby jest o wiele piękniejsza niż droga Z ryb? (piękne, pełne nadziei zdjęcie. Gratuluję tej chwili ) A droga na ryby, zaczyna się po przejściu przez tę furtkęTeraz wszystko stało się oczywiste Magicznie i bajkowo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 myszołów przed zmierzchem 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 w niedzielę na spacerze 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Najbardziej podoba mi się "start promu kosmicznego" Zdjęcia robisz lustrzanką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Tak . Troszkę za bardzo zamknąłem. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Nie to miałem na myśli. Natomiast wydaje mi się, że masz matrycę w aparacie do czyszczenia (choć jest nikła szansa ,że masz tylko brudny obiektyw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Bob może masz ekran brudny A tak serio to matrycę trzeba przeczyścić Edytowane 6 Grudnia 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Sprawdzę. Dzięki Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 to jeszcze takie w krzaczkach 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Cześć!Jest roślinność nadwodna i ...podwodna Widok na Gwdę z mojego podwórka w Płytnicy. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 U mnie też na plusie, ale mniej zielono 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 U mnie też na plusie, ale mniej zielono To lato... A jesienią to już tak bardziej szaro, szczególnie gdy słońce skąpe... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Śnieguliczka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Jemioła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Stare, ale na czasie.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Mróz i szron dodają uroku o tej porze roku. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi