romansidlo Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Spacer z wędką niedaleko Łebskiego PN.Ciekawe czy to wilcze tropy? Słabo widoczne już były. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Bobry powoli stają się plagą, u mnie haratają wszystko jak widać.Wprowadzili odstrzał , więc trochę zredukują liczebność.Mnie też się poszczęściło ,zaznaczam nie moje Mam nadzieję 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Las pełen przebiśniegów - przedwiośnie już mamy. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Podczas wypadu w teren ,wprost na mnie wyszła cała wataha wilków.Pierwszy raz widziałem 7sztuk razem, wszystkie patrzyły na mnie i po chwili ruszyły dalej,kapitalna sprawa.Trochę żałuję że nie przyfociłem,bo odległość mała ,a tak liczną rodzinkę może być trudno ponownie spotkać :(Znalazłem ich dużą ofiarę ,ale foto nie zbyt miłe dla oka. Jedynie ten szarak pozował chętnie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 To dobrze że były najedzone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Coś ode mnie 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Kolejny spacer w poszukiwaniu wiosnyłabędź krzykliwyzwiastun wiosny ,żuraw 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Wiosna wiosna, a ja już chcę lata! A tak poważnie, to nie mogę się doczekać focenia wiosny. W tym roku wszystko u mnie idzie z opóźnieniem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Piękny ciurek Tomasz ! Uszatka, którą spłoszyłem będąc od niej +/- 1,5m. Zleciała mi nad głową i poleciała na drzewko w bezpiecznej odległości. Nie wiem czy ja się bardziej wystraszyłem czy ona 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Lepiężnik różowy i Lepiężnik bialy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Dzisiejszy spacer 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 A ja znalazłem z lata fajną fotkę zaskrońca i jego ofiar /;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) Żaba Monika. Edytowane 23 Marca 2017 przez Woblery TG 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Freta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Raczej norka amerykańska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Mój Oświęcimski bocian już przyleciał 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Bober bałtycki i kilka innych kadrów z tego wyjazdu 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Miodunka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Końcówka sezonu obdarowała mnie ładną parą zrzutów 16taków .Urodziwy ptasze to Głuszec, z bliska jest bardzo duży, i bywa agresywny podczas toków . Edytowane 30 Marca 2017 przez osiemnastak 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Krótki wypad nad prawie dziką wodę. , Teraz wiem że już wiosna. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Kaczka po warszawsku... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Raczej norka amerykańska...Straszny szkodnik. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ważka... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi