smudek Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 O już nie pamiętam dokładnie bo to z tajnych archiwów, wygrzebane gdzieś z dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 a miały być tylko ryby... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Ale prezentacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 a miały być tylko ryby... pan prawdziwy.jpgWow jak z obrazka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Za oknem plucha, a to coś sprzed dosłownie kilkunastu dni. Mogło być naprawdę fajne, ale zaspałem jak widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Wow jak z obrazka Dziękuję, ale aparat słaby niestety... Żeby nie było, przed foto nie wyrwany Edytowane 5 Września 2017 przez Delbanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Na brzegowej skarpie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 poszedłem na ryby, przerzuciłem się na jelenie... trafiłem lisa 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Piękny strzał! Skubaniec namierzył i poluje zapewne na mysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Wow wow wow pięknie uchwycone zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Dzisiaj tek lało że pozostało mi tylko iść na grzyby Fotka słaba bo robiona telefonem, ale coś tam widać Edytowane 17 Września 2017 przez LOLO 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 (edytowane) Jano świetne zdjęcie tego lisa, takie nieco "malarskie". Swoją drogą szkoda, że większość myśliwych traktuje te ciekawe drapieżniki jak obiekty które z urzędu należy poczęstować ołowiem.Na poniższym zdjęciu nadbużański rudzielec, poza tą sytuacją bliżej nigdy nie udało mi się podejść. Edytowane 18 Września 2017 przez Piotr Gołąb 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Nad zielonym stawem... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Grecja Meteory. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 W drodze nad wodę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) rozlewiska... jesień... Edytowane 7 Października 2017 przez Delbanka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Za oknem zgnilizna, to może trochę wspominek ładniejszej jesieni: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Grecja Meteory.Są zajebiste 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fkuzi555 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 To ja zapodam przedwczorajszy zachodzik :-) nie tylko rybami człowiek żyje :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Dla takich widoków warto czasami uciekać od " ludzi" czytaj pseudo grzybiarzy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Uśmiech iście diaboliczny... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Krótka wymiana spojrzeń 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) Segregując zeszłoroczne zdjęcia natknąłem się na taką nietuzinkowej urody Panią. Podobno od jakiegoś czasu poza południowymi krańcami, można je spotkać na obszarze niemal całej Polski. Jak do tej pory było to moje jedyne z tym tajemniczym owadem, Dwikozy niedaleko Sandomierza. Edytowane 22 Października 2017 przez Piotr Gołąb 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Bardzo ładne zdjęcie, ale ona zjada swoich partnerów gdy jest zadowolona, należy z nią uważać ... :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Jako że za oknem zimno i paskudnie, można powspominać cieplejsze dni Edytowane 27 Października 2017 przez Tomek1984 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi