Gość Tomasz Bociek Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Przed nami zima...... a po zimie znowu cudowna soczyście zielona wiosna 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Lasy Radłowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Lasy Radłowskie Blisko, Wierzchosławickie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 To te same lasy, jedni je nazywają Radłowskie inni Wierzchosławickie. ...często tam rowerem pomykam Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) Nie ma to jak polska jesień Edytowane 31 Października 2017 przez patzaw26 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Wysiadam z samochodu , składam wędkę i taki Buras mnie przywitałŁowienie przerywa gość , który za każdym nurkowaniem ma rybę. skuteczność niesamowita 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Wczoraj wracajac z wedkowania napotkałem takich oto dwoch osobników.Mimo ze mieszkam na Podlasiu 35 lat i parę Żubrow sie wypiło w życiu to takiej "bliskości" jeszcze nie zaznałem . Robiąć foty robiłem krok po kroczku w ich strone,korciło podejśc jescze blizej ale respekt i zdrowy rozsądek zwyciężył 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Musiało być gorąco 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 W górach już zima. (Bukowina Tatrzańska) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Wczoraj na bieszczadzkiej połoninie: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Jak Bieszczady, to tak (obok domu szwagra): 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Marek , ten Rysio to jak lampart nieomal ... No to śwagier z chałupy po zmroku niech nie wychodzi , hej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Marek , ten Rysio to jak lampart nieomal ... No to śwagier z chałupy po zmroku niech nie wychodzi , hej .Toć to mój dachowiec, który postanowił spierdolić mi z domu :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Ssak jak ryba Pamiątka z wyprawy na Atlantyk, Wyspy Kanaryjskie Edytowane 6 Grudnia 2017 przez Del Toro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Ssak jak ryba Pamiątka z wyprawy na Atlantyk, Wyspy Kanaryjskie Ta druga fotka cos nie weszla. mozesz wstawic jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Voilà! Edytowane 6 Grudnia 2017 przez ictus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Z okna: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Z okna: Fajne miejsce do mieszkania.Ja mieszkam w samym centrum Bydgoszczy. U mnie to częściej można zauważyć 18 latkę bez majtek sikającą w nocy na środku ulicy niż żubry na polance. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) ...czekamy na fotki "natura w mieście" Edytowane 19 Grudnia 2017 przez BOB1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Transformers Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Nasza zima. Przybrzeżne łąki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzpo91 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Wspomnienia z wakacji... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Ciekawa narośl na drzewie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 smartfonowe fotki, hdr. LG G4. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi