malinabar Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Kurczę , Mateusz , przez te Twoje fotki z komórki jestem coraz bliższy decyzji o rozstaniu z moją Nokią 6310i , ewentualnie o rozstaniu z kompaktowym Soniaczkiem HX9V , bo zdjęcia miodzio prezentujesz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Kurczę , Mateusz , przez te Twoje fotki z komórki jestem coraz bliższy decyzji o rozstaniu z moją Nokią 6310i , ewentualnie o rozstaniu z kompaktowym Soniaczkiem HX9V , bo zdjęcia miodzio prezentujesz . Technika poszła mocno do przodu i nie ustaje. Obecnie na smartfonie można nawet całkiem nieźle zedytować zdjęcia. Jedyne czego mi brakuje w tym LG G4 to lepszej stabilizacji obrazu i optycznego zoomu . Tak to na spokojnie może służyć jako główny aparat do robienia fotek podczas wakacji czy ogólnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 No staram się nadążać bezskutecznie , ale nowy kompakcik by się już przydał myślę ... Bo nie telefon raczej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Puszczyk uralski. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 No staram się nadążać bezskutecznie , ale nowy kompakcik by się już przydał myślę ... Bo nie telefon raczej !Zamiast nowego kompakcika pomyślałbym o bezlusterkowcu, nawet używanym, takiego np Sony NEX 5 można już poniżej tysiąca złociszy dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 A ja jakoś nie mogę przekonać się do bezlusterkowców.Albo lustro albo kompakt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Mieszkańcy nadrzecznych zadrzewień nad rzeką Sołą w Oświęcimiu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Czyreń ogniowy - na wierzbach nad rzeką Sołą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Ta huba to podobno niezły materiał na woblery... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 W wysokich Bieszczadach śniegu sporo: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fkuzi555 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 a ja znów w górach :-) czekam na maj i możliwość popływania na łódce... a to jeszcze tak daleko... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Co powiecie na troszkę futra jeszcze ze starego roku? 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Wszystkie super, ale piąte od góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 No to żeś Łukasz dowalił ! W zachwytach nad zamglonym duktem ( czy też drogą ) łączę się z Robertem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Dzięki bardzo. Za jakis czas wrzucę coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Gil. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 W nawiązaniu do ,,wilczego wątku z okolic Wrocławia". Moje Podkarpackie Wilczki z grudnia 2017. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Pięęęęęęęękne , zazdroszczę spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Stare nadrzeczne topole nad rzeką Sołą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Widać, że trafiłeś na ich ścieżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Kosa, wiedziałem gdzie się kręcą i w którym oddziale odpoczywają. Tamten rok wybierałem inną ścieżkę ,,bardziej fotograficzną", nie miałem szczęścia za to kolega 3krotnie trafił w tamtym miejscu. W dniu kiedy się udało wewnętrzny głos powiedział mi żeby zrobić to odwrotnie A z resztą kto chce poczytać ... https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=942754222543846&id=320908364728438 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 To ile tych wilczych fotek jest?Na FB o dwóch piszesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Mi wychodzi, że 4 Widać, że to inne pieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) Ogolnie z 6 sztuk ustrzekilem 4. Jeden z tego co pamietam dostal 1 foto drugi 2. Pierwszym razem 2 wilczki na 1 foto Wychodzi 4 fotki. Te dwa zdjecia w środku to ten sam osobnik. Mogłbym mieć wiecej fotek ale dzieliłem każdego wilczka na foto/video i tak wyszło po połowie ani dobrych fotek ani video. Tzn. Ze zdjeć jestem zadowolony wiecej chyba nie mogłem wydusić moimi umiejętnościami, w tych okolicznościach i z posiadanym sprzętem Edytowane 9 Lutego 2018 przez Milan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Sarny. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi