Skocz do zawartości

Przyroda

wujek

Rekomendowane odpowiedzi

Kurczę , Mateusz , przez te Twoje fotki z komórki jestem coraz bliższy decyzji o rozstaniu z moją Nokią 6310i , ewentualnie o rozstaniu z kompaktowym Soniaczkiem HX9V , bo zdjęcia miodzio prezentujesz .

Technika poszła mocno do przodu i nie ustaje. Obecnie na smartfonie można nawet całkiem nieźle zedytować zdjęcia. Jedyne czego mi brakuje w tym LG G4 to lepszej stabilizacji obrazu i optycznego zoomu :). Tak to na spokojnie może służyć jako główny aparat do robienia fotek podczas wakacji czy ogólnie.. 

No staram się nadążać bezskutecznie , ale nowy kompakcik by się już przydał myślę ... Bo nie telefon raczej  :D !

Zamiast nowego kompakcika pomyślałbym o bezlusterkowcu, nawet używanym, takiego np Sony NEX 5 można już poniżej tysiąca złociszy dostać  :)

Kosa, wiedziałem gdzie się kręcą i w którym oddziale odpoczywają. Tamten rok wybierałem inną ścieżkę ,,bardziej fotograficzną", nie miałem szczęścia za to kolega 3krotnie trafił w tamtym miejscu. W dniu kiedy się udało wewnętrzny głos powiedział mi żeby zrobić to odwrotnie :) A z resztą kto chce poczytać ... :)

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=942754222543846&id=320908364728438

• Like 1

Ogolnie z 6 sztuk ustrzekilem 4. Jeden z tego co pamietam dostal 1 foto drugi 2. Pierwszym razem 2 wilczki na 1 foto ;) Wychodzi 4 fotki.

Te dwa zdjecia w środku to ten sam osobnik. Mogłbym mieć wiecej fotek ale dzieliłem każdego wilczka na foto/video i tak wyszło po połowie ani dobrych fotek ani video. Tzn. Ze zdjeć jestem zadowolony wiecej chyba nie mogłem wydusić moimi umiejętnościami, w tych okolicznościach i z posiadanym sprzętem ;)

Edytowane przez Milan
  • Like 1