MSZ-64 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Ochotka piórkowa na śniegu - samiec i samica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Na szczęście nie moje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 U mnie martwy sezon wędkarski ale nie spędzam czasu w domu tylko biegam po lasach w poszukiwaniu "tyk" co prawda jak na razie wszystkie napotkane po drodze byki noszą jeszcze na głowach oręż ale podobno jest już szansa ,że któryś się go już zrzucił .Tym czasem spotykam i dają się sfocić inni mieszkańcy; 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Również i ja teraz patroluję knieję za zrzutami, mam już 4 świeże w tym sporą parkę :DJuż tak prawie 20lat. Wilki widywałem wielokrotnie ,nawet z kilkunastu metrów.Raz watahę 7 sztuk .Jest ich coraz więcej i powoli przestają wzbudzać aż taką ciekawość.Raz miałem okazję oglądać kawałek polowania ,zaatakowały łanię i cielaki ,widok wspaniały.Myślę że wprowadzą odstrzał z czasem na nie, kilka dni temu znalazłem zabitego byka jelenia, oczywiście przysłużyły się 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 (edytowane) Fajna para,dzisiaj na drodze spotkałem fajną chmarę ok 10 szt i kilka miało naprawdę fajne poroże ok 16-taki Edytowane 24 Lutego 2018 przez hm62 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 SchowanyPatrol 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Zimorodek nad rzeką Sołą. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Już niedługo wiosna i taaakie widoki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 "Moje" zwierzaki moja strona ---> https://www.facebook.com/FotoWiP/ 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Maćku, mega fotki Zazdroszczę zwłaszcza tych ptaszydeł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Uffff... czy w przypadku fotografii Pana Macieja, można coś oceniać? Ja na pewno nie Tylko ufffff 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Dziękuję bardzo Panowie Fotografia to taka moja dodatkowa pasja przy wędkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Maciek pasja, pasją ale trza talent mieć i to "coś" w oku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Spotykam je na swojej drodze ale jeszcze nie dane mi było znaleźć to czego szukam a mianowicie "tyk" 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Z serii Daj chleba 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Wiosna się zbliża więc przycięli im włoski. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Dzięki Jarku @hm62 fajna chmarka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 "Konkurencja"???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Dzisiejszy spacer nad moją kochana rzeczką . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 I niech mi ktoś powie, że "upolowanie" zwierzęcia w otoczeniu jego naturalnego środowiska, obiektywem aparatu fotograficznego, nie jest najwspanialszą forma myślistwa!!! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 W poszukiwaniu Pani wiosny 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) Edytowane 11 Marca 2018 przez jacekp29 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Już są - przebiśniegi oznaka przedwiośnia. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi