Maciej G. Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Piękne ptaki! Wrzucę też coś od siebie - Lofocki bielik z ostatniego wypadu za Koło Podbiegunowe. Pozdrawiam. Maciej G. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 w zeszłym tygodniu było tak(zdjęcia z kalkulatora) obawiam się że podaną przez pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Gdzieś... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Spacerek poranny 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Dwie parki łabędzi, niemy i krzykliwy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Tomasz, chyba masz podobną zimową zajawkę jak ja leśne kilkometry... do czasu kiedy kleszcze zacznę przynosić Zdjęcia Macieja to inna bajka - ujęcie i jakość I ja dodam kilka z ostatnich weekendów:Kierdel muflonówParka - tryk i owcaCoś wyczuły że ja jednak "obcy"...JelenieChmara łań z cielakami i szpiczakiem(poniżej, bo w tekst problem dodać)"Zamyślony byczek" - wlazł prosto na mnie... Stary, poobijany Fuji, z zoomem x10 na nic wiecej nie pozwala Edytowane 26 Marca 2018 przez *Hektor* 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 A całkiem wydało mi się fajne 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) Na ryby jeszcze troszkę za zimno to łażę nad Wisełkę z aparatem.I tak jak dzisiaj uda się czasami jakieś tam zdjęcie zrobić. Edytowane 28 Marca 2018 przez jacekp29 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Fajny ten kogut :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Fajny ten kogut :-)Wypatrzyłem go w krzakach. Później przez kilkanaście minut badaliśmy swoją cierpliwość aż wykazał na dwa pstryki. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Tak po pracy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ciężko wysiedzieć w domu gdy za oknem piękna pogoda 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) Ja też musiałem w sobotę kości rozprostować i kopnąłem się nad Bug vis a vis Drohiczyna. Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez gutekjelonki 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zające.... U mnie (okolice Krakowa) ostatniego widziałem ładnych parę lat temu...A gdy byłem dzieckiem, to było ich na pęczki. Najfajniej oglądało się gody zajęcy, gdy szaraki goniły się po łąkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Pszczolinka. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Dziś nad wodą odwiedził mnie taki smok . Ktoś wie co to za gatunek dinozaura? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zwinka[emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) "Sex międzygatunkowy"Ropucha szara (Bufo bufo) i żaba trawna (Rana temporaria); na 99% tak obstawiam, ten 1% zostawiłem na dalmatyńską...Dla większości "to żaba z żabą" ... a tu tak ładnie różne tęczówki oka się prezentują Najbardziej okazały wawrzynek wilczełyko jaki trafiłemW tym roku przed tygodniem dostrzegłem pierwsze kwitnące.Całe szczęście że tak silnie trujący, dzięki temu może ktoś przeczyta zanim bezmyśnie zerwie bądz wykopie... Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez *Hektor* 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) Zdjęcie słabe ale pojedynek koziołków wartyi taki mały o złej sławie Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez jacekp29 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 A tu wszystko w normie, tęczówki takie same 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybacz Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Jak te ropuchy muszą się mocno kochać!Panowie. Bierzmy przykład. Tylko co na to nasze drugie, piękniejsze połowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Wysyp żab w wątku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Wysyp żab w wątku ...Chyba samiczka do tego samczyka z mojej foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Chyba samiczka do tego samczyka z mojej foty Kiedy moja samiczka preferje Gangbang :D Nagrane kilka dni temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Tyle było ostatnio o płazich amorach , że i ja coś wrzucę od siebie . Najpierw , maszerując dziarsko wąską ścieżką na obiecującą , kleniową miejscówkę musiałem ustąpić pola takiej machinie wojennej... ...a później ten delikwent skutecznie zagłuszał przez czas dłuższy wszelkie odgłosy lasu . O tym , że klenie nie brały nawet nie wspomnę ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi