hm62 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 A te białe france to żaby wybierają :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sina2 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 no właśnie nie wiem , wody w wieprz krznie nie ma i kłusuja teraz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Z kalkulatora [emoji3525]Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Spotkałem i ja naszego,krajowego kolibra Ryby nie dopisały .Przedzierając się przez dzikie, Biebrzańskie ostępy natknąłem się na Fruczaka gołąbka .Nagranie z telefonu,więc szału nie ma. Pozdrawiam Tomi 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 (edytowane) Fajny film Tomek Takie miejsca gdzie natura opiera sie glupocie urbanizacji i zakusom jej poprawiaczy uwazam za prawdziwy skarb.Moze zabrzmi to nieco pompatycznie ale to rozni nas na plus od zabetonowanej juz Europy i z tej roznicy jestem dumny... Edytowane 2 Lipca 2019 przez Rheinangler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Matka natura się nie poddaje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Szkoda że nie lepsze bo taki kadr rzadko się trafia 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Szkoda że nie lepsze bo taki kadr rzadko się trafia IMGP1193 (1280x853).jpgZłapałeś moment [emoji4] Graty Jacek [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 (edytowane) Wiadomo, że ćma lgnie do światła, ale widać nie tylko : Edytowane 24 Lipca 2019 przez marekn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Szkoda że nie lepsze bo taki kadr rzadko się trafia IMGP1193 (1280x853).jpgCzarny olek, ja pitolę, sfotografował czarnego boćka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 (edytowane) Dla spostrzegawczych..bezp schronienie 30cm nad gniazdem szerszeni.. Edytowane 24 Lipca 2019 przez Krzysiek P 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Czarny olek, ja pitolę, sfotografował czarnego boćka Na tle czapli[emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Jacku, czapli Ci u nas dostatek, za to czarny bociek to już coś. Założe się, że niewielu słyszało a jeszcze mniej widzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Daaaaaawno temu widziałem raz nad Skawą i raz nad Dunajcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 (edytowane) A to i ja się pochwalę (widzę je dość często, ale zrobić zdjęcie, to już całkiem inna bajka, bo są bardzo płochliwe): Edytowane 25 Lipca 2019 przez marekn 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Ten to ma apetyt. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 A to i ja się pochwalę (widzę je dość często, ale zrobić zdjęcie, to już całkiem inna bajka, bo są bardzo płochliwe):mnie mocno zaskoczyło jak jakiś miesiąc temu zobaczyłem jednego czarnego krążącego nad centrum handlowym pod Poznaniem wcześniej zawsze miałem podobne zdanie jak napisałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Ten to ma apetyt. No i dodałeś jeszcze jednego do listy; gumofilce, rybacy, kormorany, bieliki, rybołowy, czaple, wydry, norki, a teraz okazuje się że i zaskrońce sieja spustoszenie w naszych wodach 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Afryka dzika... w ojropie Biopark Valencia. Foty moje. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 (edytowane) Afryka dzika... w ojropie Biopark Valencia. Foty moje. Tak bez krat, ogrodzeń itd. U nas się bywa trudno Edytowane 31 Lipca 2019 przez popper 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Nie tylko u nas, wiekszosci zoo na swiecie jest okratowanych, te bioparki wprowadzaja nowe podejscie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Dziś w środku miasta dostrzegłem taką Panią o niezbyt dobrej reputacji. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Jednak nasze najpiękniejsze [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sina2 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 niedziela 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolomistrz7 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Również uważam że nasze morze jest najpiękniejsze 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi