Rajfel Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Czy to już wiosna????Zdjęcia zrobione wczoraj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 czaple nadobne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Moim zdaniem zdecydowanie czaple białe, a nie nadobne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 (edytowane) Masz rację , głupotę napisałem.[emoji3525] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Października 2019 przez jacekp29 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 W drodze do pracy.Taka sytuacja ????????????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Duuuuży ptak 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 (edytowane) Dzisiaj przy okoniowaniu miałem towarzysza Edytowane 15 Grudnia 2019 przez jacekp29 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Arirania amazońska (Madidi/Boliwia) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Boliwia cd 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 (edytowane) Mogę podać swojego faworyta wśród tych świetnych fotografii...18-te od początku tego wpisu Edytowane 19 Grudnia 2019 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Mogę podać swojego faworyta wśród tych świetnych fotografii...18-te od początku tego wpisu Zloty strzal Tylko jedno zdjecie i udalo sie zrobic ostre, a juz warunki swietlne byly slabe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Aż Krystyna Czubówna zaczyna w głowie rozbrzmiewać...Świetne foty pięknego świata. Bardzo miło się ogląda. Gratuluję.No i Koati w naturalnym środowisku....zazdraszczam! Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 A to mój koleżka Edek , wiele chwil z nim spędziłem ostatnimi czasy ;P 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Wczorajszy spacer z wędką nad Wisłą zakończył się znalezieniem oto takich śladów jakiegoś zwierza , nigdy nie spotkałem się z tak dużymi śladami . Jedno z nich pokazuje jakie miało pazury 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Misiek szedł tam przed Tobą :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Powiem Ci szczerze że że też tak pomyślałem ale to chyba niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Wczorajszy spacer z wędką nad Wisłą zakończył się znalezieniem oto takich śladów jakiegoś zwierza , nigdy nie spotkałem się z tak dużymi śladami . Jedno z nich pokazuje jakie miało pazury Specem nie jestem ale stawiam na dużego wilka, może jakiś samotny basior biega po okolicy. Trop miśka wygląda inaczej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 To chyba większe prawdopodobieństwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Raniuszek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Specem nie jestem ale stawiam na dużego wilka, może jakiś samotny basior biega po okolicy. Trop miśka wygląda inaczej.Może i masz rację , chyba sobie odpuszczę spacery w tym rejonie . Sezon przedemną , jutro pierwszy wypad w 2020 roku , zyczę wam okazów i połamania kija 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) Zdjecia słabe ale oddają atmosfere super wypadu Edytowane 3 Stycznia 2020 przez jacekp29 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zdjecia słabe ale oddają atmosfere super wypadu Poza łosiem same rybojady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Dzisiejsze ciekawe spotkanie z parą tych pieknych i rzadkich ptaków. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Głuszec , piękna sprawa , gratuluje Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi