jacekp29 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Dzisiaj bez wędki , poszedłem zobaczyć wycinkę nad Wisłą . Oznakowane jest około 700-800 drzew , część już znikła.Szkoda mieszkańcówSROKA JAK PAPAUGA KOLOROWA 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Ktoś tu o dziczkach wspominał wyżej, to najmniejsze z wczorajszych napotkanych Jaką radochę sprawiało im czochranie się 10m obok mnie Mocny tryk muflona z wczoraj napotkanego kierdlaByk przebiegł tak blisko (5m), że nic nie umiałem dobrze sfocić chyba chciałem sprawdzić tylko możdżenie obiektywem czy nie krwawiąW ogóle strasznie spanikowane wczoraj przez te chamskie pędzenia Jedynie te w miarę spokojnie przeszły w jedną stronę, a po chwili na mnie wróciły i zdziwienie dlaczegoW sobotę trafiła się sesja półgodzinna wyluzowanych łań jedzących gałęzieI zaległe szumidło z czwartku dla Piotra 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Ale ten muflon zajebista.y :-)super fota :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Widać Piotrze że las to Twój drugi dom Warchlaki przepocieszne, blisko udało Ci się podejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Ale ten muflon zajebista.y :-)super fota :-)To jeszcze boczny profil Wszystkich nie udało się złapać w udanym kadrze Widać Piotrze że las to Twój drugi dom Warchlaki przepocieszne, blisko udało Ci się podejść To nie ja, to one mnie podeszły, ja tylko się przykleiłem do pnia na krótkim filmiku widać jak weszły w mój wiatr, zaczęły się niepokoić i zbijać, ale szybko wyluzowały i 10m obok zrobiły postój przy dwóch pniach na czochranie... Czasem skrzydlatych też pstryknę, jak się dopominają, a innych modeli brak w koło:Sikora bogatkaDzięcioł średniCzyżBażantŻuraw 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Hola Panowie !! Zima jest...chu**wa, ale zima.... Zeszła sobota na Śnieżce... Pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Kolego Hektor. Zdjęcia niesamowite i zastanawia mnie gdzie ten las się znajduje. Dziki, sarnopodobne, muflony itp. Zdradzisz czy to też tajemnica jak z miejscówkami wędkarskimi? [emoji16] Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Kolego Hektor. Zdjęcia niesamowite i zastanawia mnie gdzie ten las się znajduje. Dziki, sarnopodobne, muflony itp. Zdradzisz czy to też tajemnica jak z miejscówkami wędkarskimi? [emoji16] Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu TapatalkaZdjęcia robione w wielu leśnictwach, trzech nadleśnictw: Grodziec, Taczanów i Jarocin; czasem odwiedzę jeszcze Krotoszyn i Antonin, ale w tym roku jeszcze tam nie byłem. Ogólnie słaby teren u mnie, mało leśny i zwierząt mało, ale trzeba sobie jakoś radzić Śpiące jelenie - bykiMuflon - owcaPierwszy śnieg tej zimy dopiero w mijającym tygodniu się pojawiłJeleń szlachetny - łania"Czarne dziki""Rude dziki"Locha dzika podczas karmienia (bardziej ciekawostka, bo słabe foto przez gałązki)Dwa tryki muflonaChmara byków przechodzi przez nasyp kolejowy (przypadkowe foto z auta) Tyle z ostatnich wystarczy... jutro też gdzieś się przejadę, jeszcze nie wiem gdzie, spontan i po drodze się okaże. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Słabe , ale dzień udany 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Jacek ostatnia fotka. Super [emoji4] również dzięki tej nieostrości [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Ta koza w biegu wygląda trochę jak kangur :-)Fajna fota :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Dzięciołek , dzięcioł mały 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) Wojtek przyleciał złapał żabęi odleciał Edytowane 21 Marca 2020 przez jacekp29 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Sorry , ale nie mogę się powstrzymać : https://youtu.be/ACa6joQ9M5Q 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Takie coś. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Przyszły władca Ziemi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Chyba na prawdę zaraz gruchnie wiosna 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Takie tam dzięciły 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Takie tam dzięciły Chyba na fot3. dzięcioł średni, tak to duży? U mnie zdjęć się nazbierało, dzięcioły na dziś dodam:Dzięcioł czarny - tokująca paraDzięcioł dużyDuży -chyba młode samiceDzięcioł czarny - samiceCo one za tańce odstawiają i w chowanego się bawią Czarny - samiecTe dla odmiany męski parkiet z 300m dalej miałyJeszcze raz duży 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Piotrek jakim sprzętem dzięciołom zdjęcia robiłeś ? Bardziej chodzi mi o obiektyw choć o aparacie też wspomnieć możesz ???? Edytowane 27 Marca 2020 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Chyba na fot3. dzięcioł średni, tak to duży?Dokładnie jeden średniaczek reszta duży. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) Piotrek jakim sprzętem dzięciołom zdjęcia robiłeś ? Bardziej chodzi mi o obiektyw choć o aparacie też wspomnieć możeszTo z kompaktowego Nikona P900 Bedzie zmiana, tylko teraz czekam co z cenami sprzętu niepierwszej potrzeby (body) będzie za miesiąc-dwa... Kulczyk -samica (albo to czyże)Kulczyk -samiecSikora bogatkaj/wZnów kulczyk - samiecModraszkaGągoł - samiecChyba samica ziębyJerŚwistun - samiec; poderwał się, ja zmieniam miejsce żeby być lepiej ustawionymSpadają ptaki, jeden udeża w wodę jak by na dechę ktoś skoczył do wody, atak jastrzębia na kaczki...Świstun - samica. Wyłoniła się z podwody i z problemami przesuwa się (nie potrafi kupra podnieść...) na wyspę...TrznadelZięba - samiec Edytowane 28 Marca 2020 przez *Hektor* 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 I mnie korci zamienić swoje lustra kliszowe na cyfrowe, ale jakoś sentyment mam do kliszy ☺ Używane raz do roku to się nie starzeją ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi