PGr1 Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 I mnie korci zamienić swoje lustra kliszowe na cyfrowe, ale jakoś sentyment mam do kliszy ☺ Używane raz do roku to się nie starzeją ????Ja na rykowisko 2019 kupiłem i już się zestarzał, że myślę o następcy Dziś nie chce mi się zmniejszać zdjęć, sporo zaległych ssaków się narobiło, to tylko jedno i filmik z wczoraj 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) Dzisiaj pełzacz leśny , kowalik , pliszka i dzięcioł Edytowane 29 Marca 2020 przez jacekp29 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekg Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Ciekawska przyleciała na taras zobaczyć co się dzieje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Place zabaw tętnią życiem... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Drozd , dzięcioł średni i kormoran Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez jacekp29 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Chyba na prawdę zaraz gruchnie wiosna ...i gruchnęła! Czy istnieje drzewo gatunku ... jemiołowatego? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Dobra, teraz potrzeba dużo natury dla naszych umysłów, to dziś lecimy z jeleniami Ci to się dobraliMocny szpic przy "ciężkich gomółach"Gałązkowe smakołykiUwalić się przy paparazziDwa kompanyLicówka z cielakiemNa wypasieLiczna chmaraOne zawsze czujnePo wizycie w babrzyskuWystarczy laso-terapii na dziś 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Kilka moich wiosennych fot 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Te pasiaki fajne???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoph Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Narybek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Spacer po robocie 45 minut 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez jacekp29 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 W miejscu pracy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Pięknie kwitnąca Forsycja. Zauważyliście, że co roku po ociepleniu wiosennym zaczyna kwitnąć zapowiadając gwałtowne ochłodzenie.Tak jest co roku ....skąd ona to wie?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Taką mam wodę 800 metrów od domu... Kamionka Piast... Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez chlodnica 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 A nad tą wodę mam 2500 metrów... Cementownia Bolko... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Pięknie kwitnąca Forsycja. Zauważyliście, że co roku po ociepleniu wiosennym zaczyna kwitnąć zapowiadając gwałtowne ochłodzenie.Tak jest co roku ....skąd ona to wie?! Tak, wróży mi, że kwiaty na jednej z brzoskwiń znów szlak trafi Dla Was dziśNutka natury w świątecznym klimacieNarcyz żonkil, żonkil (Narcissus jonquilla L.)Bukszpan, gryszpan (Buxus L.) W okresie świątecznym będzie czas, to coś tam wybiorę, obrobię, zmniejszę i dodam do wątku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Rydel trzech saren wyszedł na mnieNie planowałem zrobienia zdjęć na polu, ale nakryłem się siatkąZajadając się rzepakiem szły prosto na mnieTym razem wypas międzygatunkowyJeleń - byk i sarna - kozaDama damaNaprzemienna symetriaZawsze czujna łaniaMłody byczek brykający z kompanem po deptawisku gdy starszyzna odpoczywa w gęstwinieJeszcze raz te same dziczki co na filmie 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Od razu widać, że się znacie i jesteście w zmowie ... pozują do tych zdjęć bo mają parcie na szkło! Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Hektor jak to jest u ciebie koziołki nie mają jeszcze wytartego poroża a u Jacka już mają? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Ja na rykowisko 2019 kupiłem i już się zestarzał, że myślę o następcy Dziś nie chce mi się zmniejszać zdjęć, sporo zaległych ssaków się narobiło, to tylko jedno i filmik z wczoraj Maluchy są a gdzie była mamcia że tak śmiało je filmowałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Hektor jak to jest u ciebie koziołki nie mają jeszcze wytartego poroża a u Jacka już mają?To były zdjęcia z końca marca Pierwszego zaczynającego wycierać, w pierwszej połowie marca spotkałemTeraz i u mnie już wytarte w większości, choć trafił się jeszcze w scypule ostatnioNa wcześniej dodanym zdjęciu, co byk z kozą się pasą, w górę i na prawo od zadu sarny, widać wyczemchaną gałąź, przyglądając się stoi obok zapracowany kozioł to z dwa tygodnie temu... Maluchy są a gdzie była mamcia że tak śmiało je filmowałeśMaluchy liczne i ruchliweNo a locha duża była ale mleko z niczego się nie weźmie, buchtowała niedaleko...Lochy różnie reagują i przeszło przez myśl żeby któryś nie zakwiczałW poście 1934 masz zdjęcie matki ssanej przez młode. Tylko tamte wyrośnięte już były, tak jak by styczniowe prosięta...http://jerkbait.pl/topic/5467-przyroda/?p=2719893 W taki sposób, odpowiadając Wam na pytania, dodałem zdjęcia co już by tu nie trafiły Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez *Hektor* 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Napawają nadzieją, że jest przepięknie a będzie normalnie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) Maluchy są a gdzie była mamcia że tak śmiało je filmowałeś Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez Mariusz1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Hektor , fajne fotki , wciąż mam nadzieje iż nasi ,,dzielni" myśliwi wszystkiemu nie dadzą rady . Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez alex62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi