Piotrekdk Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Hektor , fajne fotki , wciąż mam nadzieje iż nasi ,,dzielni" myśliwi wszystkiemu nie dadzą rady .A czym myśliwi różnią się od wędkarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 A no tym, że u nich c&r nie ma zastosowania :-( 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez chlodnica 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 U mnie przyszła pora na jabłonie ...to chyba jabłonie? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 A no tym, że u nich c&r nie ma zastosowania :-(I tu się mylisz, u myśliwych c&r istnieje, masz zwierzynę na celowniku , oglądasz, celujesz i nie oddajesz strzału. Zwierzę nawet nie wie, że jego życie wisiało na włosku. Czyli uważasz że, ranienie haczkiem, hol i duszenie na powierzchni jest bardziej humanitarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Starsze kadry... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 I tu się mylisz, u myśliwych c&r istnieje, masz zwierzynę na celowniku , oglądasz, celujesz i nie oddajesz strzału. Zwierzę nawet nie wie, że jego życie wisiało na włosku. Czyli uważasz że, ranienie haczkiem, hol i duszenie na powierzchni jest bardziej humanitarne?Piotrek co Ty pitolisz,co ma celowanie do zwierzyny z broni palnej,z uwalnianiem jej?Pocelować to ja mogę do niej z lufy przy aparacie fotograficznym :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Spokojnie Tomku. Może i są myśliwi, którzy chodzą o lesie z flintą bo to lubią i zadowalają się wziąć zwierzaka na celownik (?!) Ja nigdy nie polowałem ani właściwie nie strzelałem, ale zawsze kiedy myślałem o polowaniu to takim z aparatem foto ... może sprzężonym z atrapą flinty co by było bardziej po myśliwsku? Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Piotrek co Ty pitolisz,co ma celowanie do zwierzyny z broni palnej,z uwalnianiem jej?Pocelować to ja mogę do niej z lufy przy aparacie fotograficznym :-)Tak jak nie każdy wędkarz, za każdym razem bierze złapaną rybę tak i myśliwy nie zawsze oddaje strzał. Ja w mojej odpowiedzi do Ciebie odniosłem się do c&r, ale to trzeba czytać zrozumieniem.Żeby się wypowiadać na jakiś temat, trzeba mieć jakąś wiedzę w tym temacie.W obu społeczeństwach są jednostki które są mięsiarzami, są też pasjonaci a chyba większość leży tak gdzieś pomiędzy.Ps jak by co to proszę dalej z dyskusją przenieść się do wątku c&r, nie zaśmiecajmy tego wątku. Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Piotrekdk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Piotrek jeszcze na koniec ,napisz mi proszę jak taki myśliwy strzelając do celu później go uwolni?Nie pisz mi tylko o etycznych myśliwych i wędkarzach miesiarzach,po prostu sarna dostaje kulą w korpus i co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Co ty się tak tego zabijania i strzelania uparłeś. Satysfakcja pochodzi z tego że podeszłeś zwierzynę na strzał,że ją przechytrzyłeś, ale samego strzału już nie oddałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Piotrek ja ryb nie oglądam w akwarium ,ja je łowię,kalecze hakami i wypuszczam ,a myśliwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Piotrek ja ryb nie oglądam w akwarium ,ja je łowię,kalecze hakami i wypuszczam ,a myśliwy?Jejku czy ty naprawdę nie umiesz czytać że zrozumieniem. Co ja napisałem powyżej? Tak wygląda c&r w wydaniu Łowieckim. Nawet nie zrozumiałeś że prosiłem aby przenieść dyskusję do innego wątku by tu nie zaśmiecać???? proponuję np tutaj mam nadzieję że nikt nie będzie miał nam tego za złe http://jerkbait.pl/topic/130661-cr-po-co-dla-kogo-i-czy-to-ma-sens-wiedza-i-teoria/page-2#entry2635923 Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Piotrekdk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Nawet taki ładny wątek trzeba zaśmiecić prywatnymi wywodami o etyce wędkarskiej. Nie można po prostu pooglądać obrazków i pochwalić kolegę za piękne zdjęcia? Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Takie coś znalazłem w kompostowniku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Rohatyniec nosorożec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) Myślę że tutaj wkleję , spłonęła cześć przyrody , masakra https://youtu.be/ZPwCroNs5Pwhttps://youtu.be/irSzMMzuW7MWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez jacekp29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) Niestety nie zdążyłem , była duża i szybka , kilka metrów , robi wrażenie Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez jacekp29 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Źrodlisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Woda wysoka to się zleciały, całe szczęście, że czaple a nie kormorany - tych u nas raczej nie widać. Oby jak najdłużej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Droga. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 A gdzie to jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Dzisiaj spotkałem rodzinkę z dwoma takimi kurczakami :-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 A gdzie to jest???Zjazd z drogi /Długa/ Biała-Bobrowniki Wielkie, w stronę stawów w Bobrownikach /przejazd przez wał/, przez teren wydobywania żwiru, i stawy po żwirowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Tyle z wędkowania 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi