SID Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Droga. W takich wierzbach nasz polski Boruta mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Ostatnie kilka dni spędziłem nad "rzeką" do której wpada mój "ciurek". Wspomniana rzeka uchodzi do jeziora przymorskiego, które, ma oczywiście połączenie z morzem. W sumie nie to jest istotne, głównym wydarzeniem jest tarło Jazia. Jest go bardzo dużo i jest widoczny, całe szczęście,że nie widać chętnych na uszczuplenie populacji. Wspomniane w innym poście czaple, polują raczej na amatorów jaziowej ikry, niż same jazie. Wczoraj obserwowałem z mostu, sztuki powyżej 50 cm. Dzisiaj byłem z aparatem, no to oczywiście, nic konkretnego nie udało się uwiecznić na fotce. Na zdjęciach poniżej, miejsce gdzie wczoraj obserwowałem płynące w górę jazie, na drugim - niewielki ślad ich obecności. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Natura to najwspanialszy malarz ☺ 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Kwitnącej wiosny cd. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 sarna z dziś, nie tykana 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Takie zwiastuny tej pstrokatej wiosny :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
save87 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nie chciałbym się znaleźć pod tym drzewem w czasie wyładowania... Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Się złapał w pułapkę w okolicy ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Się złapał w pułapkę w okolicy resized-img-20200405-wa0002-86.jpgPiékne zwierze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Piékne zwierzeAno piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 ... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sina2 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 kilka ostatnich zdjęć 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) Edytowane 14 Czerwca 2020 przez jacekp29 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Dawno nie zaglądałem... kilka ostatnich ptasiorów StrzyżykKaczor krzyżówki ...Podlotek bogatkiŁozankaPliszka siwa w kąpieliDzierzba - GąsiorekTrznadelDuży karmi pisklęta mrówkamiKlangor w parze 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Jakaś sowa , jeszcze nie latała. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Uszatka zwyczajna, pocieszne stworzenie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkordeusz Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 (edytowane) Taki jaszczur Edytowane 23 Czerwca 2020 przez mkordeusz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Taki jaszczur To nasza zwinka w tak czarnej szacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkordeusz Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 To jaszczurka żyworodna w odmianie melanistycznej. Też nasza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Się złapał w pułapkę w okolicy ???? resized-img-20200405-wa0002-86.jpgGrzesiek, to Twój kadr z fotopułapki? Znam to zdjęcie (lepszy kadr nawet) z grupy... To jak już jestem, to zmniejszę coś "Smoczyca przy jaskini" 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Bardzo dobra fotka.Ostatnio też więcej fotografuję niż łowię, nie biorą cholery, świeża próbka w linku http://jerkbait.pl/topic/84961-makro-owad%C3%B3w/page-9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 W lipcu nie tylko lipy kwitną 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 ... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 W centrum miasta. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi