Roipakaz Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Zachód za miedzą 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 U mnie też ptasior....tylko niestety zdjęcie z kalkulatora i "zoom-em"...nie znam się na ptakach, a był na prawdę potężny. Okolice Kępy Oborskiej, czy ktoś jest w stanie jednoznacznie na podstawie tych fotek rozpoznać tego skubańca? Pozdrawiam,malcz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 U mnie też ptasior....tylko niestety zdjęcie z kalkulatora i "zoom-em"...nie znam się na ptakach, a był na prawdę potężny. Okolice Kępy Oborskiej, czy ktoś jest w stanie jednoznacznie na podstawie tych fotek rozpoznać tego skubańca? Jednoznacznie to będzie ciężko na podstawie tej fotki, ale - zwłaszcza jeśli podkreślasz "potężność" - na 95% to bielikJa też ostatno ustrzeliłem jednego odpoczywającego na wysuszonym drzewie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Złapana smarkfonem... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Dzisiaj, na środku jeziora miałem takie odwiedziny 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Robercie tylko nie mów że ta piękność siadła podczas rzucania. Opowiadaj co Cię tak zaabsorbowało że gość wylądował na ręce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) Latał bidulek wokół łódki chcąc odpocząć bo do brzegu daleko Przy okazji wykazał wyraźne zainteresowanie moim zestawem XUL Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Żurawie... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) Młode mewy,moja córka nazwała je jaguar kurczaki :-) Sendt fra min SM-G960F med Tapatalk Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez Piotrekdk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Witam... Czarna pantera 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Cholercia, piękna i bestia w jednym. Gorszy paskud niż wydra, no i nie nasz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 1 z ostatnich znalezisk z budowy na której robię szkoda tylko że nie w moim wykopie???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diopsyd Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 (edytowane) 1 z ostatnich znalezisk z budowy na której robię szkoda tylko że nie w moim wykopie Z zawodowego obowiazku: zgłaszajcie takie znaleziska. Ten ze zdjecia wyglada na zubra pierwotnego. EDIT: ten z rogami, nie ten w kasku. Edytowane 25 Sierpnia 2020 przez LukaBrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 (edytowane) Tak i masz rację archeolog potwierdził (pra żubr) znalezisko pochodzi ono z budowy metra na Bródnie a znajdowało się 20 m pod ziemią ????musimy zgłaszać na przykład dziś znaleźliśmy 5 rud żelaza i też musieliśmy zgłosić Edytowane 25 Sierpnia 2020 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Gdy ryby nie biorą warto pobawić się nowym telefonem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Takiemu cos uratowałem życie, spory kawałek płynął nim go wyciągnełem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Wydaje się ze to chroniony kozioróg dębosz. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Darmozjad Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Szukała schronienia przed kleniami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nevis Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Chwila z aparatem w ogrodzie rodziców 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Na zdjęcia przyjdzie jeszcze czas, a teraz kilka nagrań z trwającego rykowiska Walka byków Potężny znajomy z 2019, jeszcze dołożył masy na głowie: I jeleń na którego kilkukrotnie wpadałem na wyciecce w odległy teren: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Zajebiaszcze :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Rybitwa popielata. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi