jans Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 (edytowane) Półkluza dziobowa i Wróbelek . Edytowane 18 Września 2020 przez -YAN- 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Udowadniasz w tym i poprzednim zdjęciu, że kompozycja i bycie tam gdzie trzeba w odpowiednim momencie, stanowią esencję fotografii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Ile razy włócząc się za rybami z pod samych nóg straszył Was bażant i tyle go było widać. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Stadny byk ze swoją chmarą łań No i jeszcze raz ten w/w, tylko tym razem po porykiwaniu w ręce choć ciut się pokazał 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 (edytowane) Fajny dzień na rybach , a i złowić coś się udało Edytowane 20 Września 2020 przez jacekp29 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PKooozi Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Ktoś wie cóż z tego wyrośnie? [emoji28] Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 (edytowane) Ktoś wie cóż z tego wyrośnie? [emoji28] Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu TapatalkaWydaje mi się że to gąsienica garbatki chyba zygzakówki. Ćma wyrośnie napewno. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Września 2020 przez jacekp29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Mewa trójpalczasta. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Myszołów i jaskółka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Norka amerykańska. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Z tym ptakiem miał ktoś kontakt . Lelek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 (edytowane) Edytowane 27 Września 2020 przez jacekp29 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 (edytowane) A taki śmieszny się przyczepił [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Września 2020 przez jacekp29 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Fajne spotkania , niestety trzeba aparat trzymać w ręce , inaczej mogły wyglądać zdjęcia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Piękne, ale trzecia fota w punkt! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Robert to w czasie wędkowania, jak bym się skupił na fotografii to inaczej mogło by to wyglądać, a tak myszołowa prawie nadepnąłem a dwa zaskrońce pokazały mi ogon na pożegnanie itd. Ale dziękuję że się podoba[emoji4] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Bocian biały. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Gratuluję Leka widziałem tylko raz, ze wzgleu na nocny tryb życia i ubarwienie jest trudny do obserwowania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Ten Lelek obiawił mi się w samo południe co prawda w ponurym miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Znów się sporo zdjęć nazbierało, ale tylko jedno na dziś, ciekawsze z ostatnich."Zwiastuni Śmierci" 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Myszołów . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Ciekawy sarna ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi