szydlos Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 TO ja się pochwalę swoim "koleżką" Łoś EDEK I taki filmik z nim w roli głównej.Pozdrawiam 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Potężny :-) super :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 TO ja się pochwalę swoim "koleżką" Łoś EDEK I taki filmik z nim w roli głównej.Pozdrawiam Chyba Andrzej pilnuje łopaciarza Ten co pierwszy wychodził na pola to klępa, czy gomół ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Pełzacz ogrodowy z lasu. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Napstrykałem dzisiaj jeleni, to kilka pierwszych zdjęć Te ciele trochę późno się urodziło, zim u nas ostatnio nie ma, to tylko żeby matce nic się nie stało...Chmara zaszła mnie od tyłu, gdy przykucnąłem na skrzyżowaniu i po lewej przebiegły...Nawet po "starego" P900 chwilowo sięgnąłem Edytowane 3 Stycznia 2021 przez *Hektor* 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Mi się jakiś czas temu takiego koleżkę udało sfotografować "starym" P900 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Kolejne jelenie z wczorajszych mglistych kadrów 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 A czy na tych szlakach byków podnosisz jakieś tyczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) A czy na tych szlakach byków podnosisz jakieś tyczki?Kiedyś próbowałem w poszukiwaniu wychodzić i tylko małe ogryzki, od kiedy chodzę z aparatem to się same znajdują Tu przed rokiem zakopałem ładnego 14taka, od uwsteczniającego się bynianie chciało mi się z tym łazić na początku wędrówki... To jeszcze dwa zdjęcia, co wcześniej nie przeszły Edytowane 3 Stycznia 2021 przez *Hektor* 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Mysz polna 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Sójka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Czyli jednak znowu nie poleciała za morze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 (edytowane) Jacek, sójka pięknie wyszła GRATULUJĘ kadru Wczoraj nowych popstrykałem, a tu jeszcze mroczne zaległości z "duchami lasu"Były mgliste, teraz chciało by się śnieżnych jeleni, może nie stopnieje za szybko... Edytowane 7 Stycznia 2021 przez *Hektor* 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Dzięki Piotrze., nie najgorzej wyszło. Twoje drugie, moim zdaniem rewelka.[emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Ja obstawiam, malarskość, przestrzeń i kompozycję w pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Dziękuję za obstawianie Pany, pierwszy "pomalowany" jak Robert zauważył, a drugi JPG jak z puszki wyszło... Zima idzie, trza grube futro przyodziaćCo niektóry z "pociągu" kilkunastu trafiał się ciekawskifryz na Elvisa 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Sójka i sikora modraszka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 (edytowane) Zrobiło się biało, to trzeba było choć chwilkę przed zmrokiem wykorzystać w okolicznym lasku. Słabo wyszło, ale jutro będzie więcej czasu Edytowane 8 Stycznia 2021 przez *Hektor* 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Bałtyk zimą. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Pierwsze gile 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Yoga by the Baltic [emoji6][emoji1787] tym razem 50mm Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Wróbelek /portret/. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Poniżej wesołe i towarzyskie stadko: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Już nie mogę edytować.Jeszcze jedno, z bardziej ulubionych. Z typowego, weekendowego off roadu z dziećmi. Narew poniżej zapory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Rudzik w aktualnej scenografii. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi