jans Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Dzięcioł czarny - trochę musiałem się za nim nachodzić po krzaczorach ale warto było. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Dzięcioł duży , dama 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Jeszcze jedno z podchodów z dzięciołem. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Jeszcze jedno z podchodów z dzięciołem.Teraz lelek kozodój jak dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Prosisz - masz. Zeszłoroczny z kwietnia. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Dzięki. Dawno go nie widziałem. W jakim regionie kraju te foty robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 W prostej linii 20km od pałacu kultury, okolice Pruszkowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quent Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Maska auta z rana 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Szkoda, że od razu podpisałeś fotę. Byłaby fajna zagadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Nic straconego, np. jakie to auto??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quent Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Szkoda, że od razu podpisałeś fotę. Byłaby fajna zagadka Hmmm pomyślałem ze nikt by nie zgadł ale teraz patrzę ze widać jeden spryskiwacz [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 ...taka chałupinka na lodowcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Stawiam na Japończyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quent Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Szwed [emoji16] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 ...taka chałupinka na lodowcu? A dla mnie ponton , który pozostał na resztkach wolnej od lodu , błyskawicznie zamarzającej wody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Czajka. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Warto dodać, że w pełni sprawna bez awarii i niekontrolowanego zrzutu ścieków!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 (edytowane) Dzisiaj wracam sobie do domu i z daleka widzę fajnego ptaka na ulicy więc zwolniłem i telefonem zrobiłem fotki. fotki można powiększyć. Edytowane 17 Marca 2021 przez M a r a s 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Krogulec. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Czyż i czeczotka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 A oto małe spotkanie jak się nie mylę z kilkoma Danielami w tym jeden albinos W tym rejonie już widziałem kilkanaście razy jak nie kilkadziesiąt razy białe osobniki ale z daleka , tym razem odległość około dziesięciu metrów 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) Raniuszek z soboty. Edytowane 21 Marca 2021 przez jacekp29 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Dzisiaj podczas spaceru nad rzeką trafiłem na zajęcze zaloty Doszło do zabawnej sytuacji kiedy jeden z szaraków w ferworze sytuacji rozpędził się prosto na mnie. Zorientował się jakiś metr ode mnie a z racji tego, że byłem w pozycji praktycznie leżącej, nie mając lepszego pomysłu postanowił mnie przeskoczyć , włączył turbo - sprint i tyle go widzieli 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Wiosna to i wszelkie gody odchodzą, poniżej Pan Gołąb. Jego Pani nie udało się ustrzelić bo ciągle miejsce zmieniała, jak to b... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Wiosna to i wszelkie gody odchodzą, poniżej Pan Gołąb. Jego Pani nie udało się ustrzelić bo ciągle miejsce zmieniała, jak to b... 017.JPGTo jest grzywacz na zimę odlatują do cieplejszych rejonów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi