Qcyk Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Ale fota. Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Ale fota. CudoFakthttps://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272670827_1874914549366584_4663130643899542318_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=TRYPvTdO6WcAX8tXqAG&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=00_AT9YPeRH-oXoSUQ-opXrAYTmketyh52CFMV2Vly6GdC5fw&oe=61FDD5B5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałaszewski Janusz Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Pierwsze gęsi w tym roku, na szybko, pod słońce z samochodu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Myślał że ja nie wiem że on tam jest. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Pierwsze gęsi w tym roku, na szybko, pod słońce z samochodu Coś mi się zdaje że część gęsi nie odleciała . Nad Toruniem można było zauważyc lecące klucze gęsi w grudniu , styczniu i nie mówię o pojedyńczych ptakach a całe klucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 (edytowane) Edycja na próbę wstawiającego zdjęcia Edytowane 3 Lutego 2022 przez Piotrek Milupa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Co to za ptak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Patrząc na barwy to może być ... niemiaszek?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbosagi Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Co to za ptak?Samiec epoletnika krasnosrzydłowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Niebrzydkie toto jest, ale chyba w PL nie występuje, a miałem wrażenie że wątek jest ukierunkowany na przyrodę rodzimą i sfotografowaną przez użytkowników Jb.Zdjęć pięknej przyrody z całego świata jest pełen Internet.P.S. to samo w/g mnie dotyczy "Pięknych widoków" 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 A to nie jego fotki ? Nie ma autor to myślałem że on nim jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Jeżeli Jego fotki i chce się nimi pochwalić to jeszcze ok., nie jestem jakimś zapiekłym dogmatykiem, chodzi mi aby uniknąć kopiuj - wklej , z internetu na Jb. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Trochę bieszczadzkich ptaków: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 (edytowane) Co prawda nie fotografia, ale warto obejrzeć. Edytowane 3 Lutego 2022 przez Robert Dorado 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 A to nie jego fotki ? Nie ma autor to myślałem że on nim jest.Fotki z netu. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 (edytowane) Niebrzydkie toto jest, ale chyba w PL nie występuje, a miałem wrażenie że wątek jest ukierunkowany na przyrodę rodzimą i sfotografowaną przez użytkowników Jb... Widocznie źle zinterpretowałem tytuł "Przyroda". Rozumiem, że to jest to samo, co "Polska przyroda widziana moim obiektywem" Na usprawiedliwienie dodam, że wyjątkowo mnie urzekły ze względu (w moim odczuciu) na ich wyjątkowość. Mam nadzieję, że Moderator usunie kontrowersyjne zdjęcia Edytowane 3 Lutego 2022 przez HaDe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Ludzie, bez jaj....przyroda, to przyroda. To jak będę na Słowacji, czy w Burkina Faso, to nie mogę tu wstawić zdjęcia? Bo nie polskie? Fajne foty z netu chętnie oglądam, a nie zawsze mam czas, czy chęci, by grzebać za takowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 (edytowane) Tu nie chodzi skąd/kraj/ tylko czyje, jeśli cudze to brak informacji o autorze. Do tej pory użytkownicy Jb prezentowali swoje prace a jak ma być sieczka z netu to wybaczcie ja przestaje. Edytowane 3 Lutego 2022 przez -YAN- 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Ok, kumam, ale nie przestawaj, bo m.in. dzięki Tobie wątek jest super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 (edytowane) Dajcie spokój, zdjęcia zniknęły. Szanuję konwencję wątku, naprawdę nie ma o co bić piany. @-YAN- za ustrzelenie żołny w locie szacunek. Wrzucaj zdjęcia, bo są nietuzinkowe Edytowane 3 Lutego 2022 przez HaDe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Fotki z netu. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaPrzynajmniej skomponowane, a nie z obciętymi ogonami i skrzydłami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Widocznie źle zinterpretowałem tytuł "Przyroda". Rozumiem, że to jest to samo, co "Polska przyroda widziana moim obiektywem" Na usprawiedliwienie dodam, że wyjątkowo mnie urzekły ze względu (w moim odczuciu) na ich wyjątkowość. Mam nadzieję, że Moderator usunie kontrowersyjne zdjęcia Nie ma zadnego regulaminu zeby tu nie wstawiac fotek z netu, ale utarlo sie ze w tym watku wstawiamy raczej wlasne zdjecia. Za to w 'Piekne widoki' w dziale Cafe mozesz spamowac do woli zdjeciami z netu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Przynajmniej skomponowane, a nie z obciętymi ogonami i skrzydłami!Spoko nie muszą się Tobie podobać.. Spróbuj sam, pewnie zrobisz lepsze. Pobiegaj kilka dni po krzakach . Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 (edytowane) KormoranGrubodzób Edytowane 4 Lutego 2022 przez jacekp29 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Jak wyżej: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi