jans Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Grubodziób. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Pora roku kiedy to ryby odpuszczam całkowicie, czas leśnych wędrówek.Pomimo 20 lat zbierania poroża, jeszcze o tak kapitalnej formie nie miałem zrzuta.Wilków jest tyle że systematycznie się spotykamy. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Jak to mówią nie daleko pada jabłko od jabłoni, pewnie w pobliżu leży drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 14 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Szpak w zachodzącym słońcu. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 15 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Dziś na podwórku gościłem takiego oto jegomościa.I tak sobie myślę że opcje są trzy: 1. straszny brudas2. emigrant (nie mylić z uchodźcą)3. prawdziwa czarna owca w stadzie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Przyroda charakterystyczna dla Kołobrzegu Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Ta "przyroda" nie bardzo kocha przyjezdnych. Pojechałem w odwiedziny do rodziny w Świnoujściu. Zaparkowałem samochód na dużym parkingu pomiędzy samochodami mieszkańców przed blokiem wielopiętrowym ... tylko mój był bogato obsrany!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Mysikrólik - najmniejszy europejski ptak. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Przyroda charakterystyczna dla Kołobrzegu Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu TapatalkaTa przyroda sra na mój samochód i w Warszawie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 (edytowane) Chyba coś z tego będzie ?! Edytowane 20 Marca 2022 przez BOB 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 A Ty znów o polityce .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Q...a . faktycznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 .Ja bym podpisał ... "putin, idi w ...uj"!I było by politycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Raniuszek. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Piękny poranek i pole pełne bażantów. Przy okazji pytanie do lepiej zorientowanych, nigdy nie widziałem aż tylu tych ptaków jednocześnie, co może być powodem takiego ich nagromadzenia? Z góry dziękuję ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Bo Gołębia zobaczyły ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Pewnie świeżo obsiane pole zwabiło wszystkie z okolicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Raczej dopiero co zostały wypuszczone z hodowli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolec Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Te akurat nie są wypuszczone, chociaż co roku na tym terenie są wpuszczane w ilości około 25-30 szt. kur i kogutów Te trzcinowisko jest ich główna ostoja, a widoczne pola to ich żerowiska. Przy większej pokrywie śniegu na tych polach potrafiło żerować około 50 samych kogutów plus więcej niż drugie tyle kur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Dzięki Podejrzewałem, że pewnie dobre żerowisko mają ale zastanawiało mnie też, czy nie zostały co dopiero wypuszczone bo widok około 50-ciu bażantów na stosunkowo niewielkiej powierzchni to przynajmniej dla mnie niecodzienny widok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 (edytowane) Tak jak napisał Jacek ptaki w tym miejscu już chwilę bytują, a tak przy okazji to się odsłoniłeś i już wiadomo gdzie spędzasz poranki . Na dzielni już jazie za tobą płaczą. Pozdrawiam Serdecznie Edytowane 30 Marca 2022 przez skalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Piękny poranek i pole pełne bażantów.Przy okazji pytanie do lepiej zorientowanych, nigdy nie widziałem aż tylu tych ptaków jednocześnie, co może być powodem takiego ich nagromadzenia? Z góry dziękuję IMG_20220329_205420.jpg Pewnie wyskoczyły na piwko znanej marki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi