darekl Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 No wypisz wymaluj , toć to zaklęta księżniczka ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Czyli co? Złapać i całować?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekl Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Do odważnych świat należy...Na pewno zna tajniki tej wody.???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zimorodek. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) Kormoran Edytowane 6 Sierpnia 2022 przez jacekp29 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Taki oto gad 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 ... wody nie brakuje w moich stronach , objawy jesieni też pojawią się... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Dwaj pracownicy na "farmie" :-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Aki tam robak [emoji6] Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Parka Mantis religiosa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Zimorodek. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Rudzik. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Echo gołębia ( chyba ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Jam ci tam wędruje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Pięknie Waszmość ta macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Dudek. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Ten Dudek to Twoje zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 17 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 (edytowane) Ten Dudek to Twoje zdjęcie?Tak jak wszystkie które tu zamieszczam. Jeśli masz konto na facebooku to zapraszam YANature . Edytowane 17 Września 2022 przez -YAN- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 17 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 No to zazdroszczę przyrody, którą masz możliwość obserwować. A to z miejsca zamieszkania, czy jakiś większy obszar? I raczej to nie nasz piękny kraj.Facebooka nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 No to zazdroszczę przyrody, którą masz możliwość obserwować. A to z miejsca zamieszkania, czy jakiś większy obszar? I raczej to nie nasz piękny kraj.Facebooka nie mam...W dziewięćdziesięciu paru procentach w promieniu 7-10 kilometrów od mojego domu / okolice Pruszkowa / reszta z okazjonalnych wyjazdów w kraju i Norwegia na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Modliszka Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mishka Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Witam. Mam pytanie do Kolegów jacekp29 i -YAN-.Moglibyście podać jakim sprzętem fotografujecie ptaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Witam. Mam pytanie do Kolegów jacekp29 i -YAN-.Moglibyście podać jakim sprzętem fotografujecie ptaki?Nikon D500 Nikkor 200-500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi