jacekp29 Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Pentax K3iii, Pentax 300/f4 + teleconverter Pentax 1.4. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mishka Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Nikon D500 Nikkor 200-500.Dzięki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mishka Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Pentax K3iii, Pentax 300/f4 + teleconverter Pentax 1.4. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaDzięki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Wrześniowy szczupaczek z tegorocznego tarła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 (edytowane) Orzesznica. Znaleziona na dnie jakiegoś wykopu. Już prawie zahibernowana. Po godzinie spędzonej w kieszeni pomknęła w te swoje krzaki. Edytowane 1 Października 2022 przez Pluszszcz 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Kolejna ofiara szklanej pułapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 LisŻurawieKawka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Rybołów. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Sarna 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Najmniejszy ptak e Europie. Mysikrólik 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Rybołów.Coraz rzadszy widok nad naszymi wodami. Dwa lata temu regularnie obserwowałem nad Turawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Zaskroniec , chyba go nie pokazywałem. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Dzięcioł zielony i kowalik. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Szczygieł. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 (edytowane) Panowie co to za franca EdytaJuż wiem , obiektyw google przyszedł z pomocą Rohatyniec nosorożec Edytowane 18 Października 2022 przez hm62 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Dzięcioł zielony/samica/. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Lubię rude. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Dzięcioł zielony/samica/.Przyjedź z tym sprzętem do mnie, dziś na zbiorniku Poraj 3 nury czarnoszyje urzędowały. Pewnie trochę tu pobędą „Kalkulatorem” nie do sfotografowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Przyjedź z tym sprzętem do mnie, dziś na zbiorniku Poraj 3 nury czarnoszyje urzędowały. Pewnie trochę tu pobędą „Kalkulatorem” nie do sfotografowania. Mam go dokumentacyjnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 (edytowane) Mam go dokumentacyjnie.A ić, Pan ... ;-) Edytowane 23 Października 2022 przez Kokosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Kowalik. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 1 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Cześć, w ramach lekkiej odskoczni, chciałbym zacząć bawić się w fotografię przyrodniczą - las , ptaki, zwierzęta. Jeśli ktoś mógłby polecić mi zestaw na taką amatorską fotografię byłbym wdzięczny, jak ktoś ma taki zestaw na zbyciu jestem zainteresowany - cena za aparat + obiektyw myślę, że 4-5k max. Z góry dzięki za odzew. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Cześć, w ramach lekkiej odskoczni, chciałbym zacząć bawić się w fotografię przyrodniczą - las , ptaki, zwierzęta. Jeśli ktoś mógłby polecić mi zestaw na taką amatorską fotografię byłbym wdzięczny, jak ktoś ma taki zestaw na zbyciu jestem zainteresowany - cena za aparat + obiektyw myślę, że 4-5k max. Z góry dzięki za odzew. pozdrawiamTrudne pytanie ale spróbuję przekazać jak to było u mnie. Zaczynałem dosyć niedawno system Nikon compakt Coolpix P900 fajny zoom dużo ptasiarzy używa jest jedno ale "jakość" fotek jak dobre światło jest ok gorsze światło już słabiej. Zapis w jpg w sumie nie masz wpływu na poprawienie szczegółów. Wyszły nowsze P950 i P1000 gdzie możesz zapisać w raw-ach i chyba w Twoim budżecie. Ptaki i zwierzęta to właściwie od 300mm w górę i przy lustrzankach i bezlusterkowcach body plus obiektyw to już koszty dużo w górę ale jakość też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Zimorodki 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Jeszcze troszkę zimorodka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi