jans Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Dzięcioł zielony / samiec/. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Dzięcioł zielony / samiec/. Często urzędują na ziemi, zwłaszcza teraz, gdy mrówki zaczynają się roić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 28 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Myszołów. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Piękny! Sent from my Pixel 6a using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Dzięcioł duży / samiec/. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Ktoś podpowie co to za rybek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Jazgarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Taka Pani mnie odwiedziła na krótką chwilkę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Tymczasem w młodej debinie, kopczyk, A pod kopczykiem, niestety nie borowiki ????????????Napewno nie wilki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Padlinka śmierdzi Rysiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsky Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Mglisty, pochmurny dzień , przyłapana na asfalcie w drodze nad jezioro , z daleka wyglądała jak uszczelka wyrwana spod drzwi auta. Niestety zdjęcie nie oddaje tej czerni , nie jestem miłośnikiem węży a wręcz przeciwnie ale ta jej czerń naprawdę piękna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Kobczyk /młody/. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Kobczyk /młody/. "Trafiony" u nas w kraju? Czy bardziej na południu Europy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Jest okres przelotów i mają krótkie odpoczynki u nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Mało Ci było, masz jeszcze ochotę na wstrząs anafilaktyczny ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Ja tylko podzieliłem się pokarmem ... swojego nie ruszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Zobaczymy czy będzie lepiej, pierwszy spacerek mówi że na pewno dużo ciężej [emoji20], zajebiscie szybko i celnie. Obym tylko żebym dał radę dźwigać. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Co Ty będziesz mrówki na Księżycu portretował ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 To tylko tak wygląda przy bezlustetkowcu, ale możliwości fotografii w ruchu to jest kosmos. Jakby co tu aparat robi różnice a obiektyw jest także zajefajny. Szybkość znajdowania obiektu to gwiezdne wojny[emoji5] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Obrodziło w tym roku. Będzie naleweczka z miodzikiem gryczanym ... oczywiście ku zdrowotności 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 (edytowane) Perkoz dwuczuby Edytowane 28 Września 2023 przez jacekp29 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Jacek jak Ci za ciężko to ja chętnie odkupię bo po po co się zamęczać ... ????Co to tak konkretnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Jacek jak Ci za ciężko to ja chętnie odkupię bo po po co się zamęczać ... [emoji28]Co to tak konkretnie ?Na razie spróbuje sam[emoji16] Sony A9 + 200-600 Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Łęczak 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi