BOB1 Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Trochę się ochłodziło i przykimał 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Gdzieś tam siedzi na górze i wkurza tym stukaniem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 A te dwie tylko kraczą bez sensu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 A ta to się tylko gapi ...jednak przydają się do czegoś te wyschnięte drzewa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Spacerek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Spacerek Byłeś na rykowisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Byłeś na rykowisku?Nie. Spotkanie na łące. Olbrzymiej łące[emoji846] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Spacerek Podobne widoki miałem wczoraj z rana (chwilę przed wschodem słońca), jak próbowałem wejść na wiślaną rafę. Tyle, że dzików było więcej a zamiast jeleni spotkałem koziołki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 (edytowane) A to była locha z młodymi. Młode się schowała a locha mnie ofukała i szybko się musiałem ewakuować. [emoji846] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Października 2023 przez jacekp29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 10 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 -2 Gdzie może być piękniej 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Kowalik i raniuszek. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Dzięcioł czarny. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Ależ ujęcie... i nie do końca wiadomo czy pan dzięcioł, czy pani dzięciołowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Pani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Raniuszki chodziłem za nimi trzy dni 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Portrecik Pierwsze próby ,małe , szybkie i ciemny las. ISO 6400 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Pomału ryby zejdą na drugi plan, czas leśnych wędrówek. Ten duży ptak z bliska jest okazały. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 https://youtu.be/BkyLCuiQA5I?si=irEh_tkdIEfO0Mf_ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 No i dobrą na ryby dziś nie jadęNigdzie nie jadę. https://youtu.be/jU8YSK7fZAM?feature=shared 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 O k...., jak ja nie lubię zimy.. :wacko: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Dzięcioł czarny i raniuszek 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 No i dobrą na ryby dziś nie jadęNigdzie nie jadę. https://youtu.be/jU8YSK7fZAM?feature=sharedDa się już łowić spod lodu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Zimowo JerDzwoniecSójka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Pustułka. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Raniuszek czarnobrewy 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi