jacekp29 Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 Czapla biała 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia , 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Polska czy Szwecja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Polska czy Szwecja?Hammarstrandvilla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Jak ktoś ma ochotę zerknąć na film i popatrzeć na Aurora to zapraszam https://youtu.be/oJHw-MRLg78?si=hR-4JdU6-6j4EydN 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego https://www.o2.pl/informacje/nagrywali-pokrywe-sniezna-az-tu-nagle-wydarzylo-sie-cos-niezwyklego-7124685804165952a Podobne widoki w młodości obserwowałem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Stadko saren okrążyło dom w poszukiwaniu jabłek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Sarna ,żubr,bóbr qrwa łoś ,lis i WILK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Zrobione we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca IMG_20240626_081144_copy_2604x3468.jpg Ktoś coś wie, co to może być? Całe ulepione z błota na skrzydle od drzwi. Długość trzy-cztery centymetry.Dawno nie zaglądałem do tego wątku. Wydaje mi się, że to może być gniazdo gliniarza naściennego/murowego. Pojedyncza komórka - może nie zdążył wybudować reszty.Poczyniłeś jakieś dalsze obserwacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiasko Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Jadąc nad rzeczkę zobaczyłem takie piękniaczki:Idąc w górę rzeki trafiłem martwego lisa. Nie wiem co tam się stało. Może spłoszyłem kogoś na obiedzie, boudo wyglądało jakby było świeżo szarpane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Podobne miałem dzisiaj przygody. Też znalazłem padłego lisa (świeższego), ale nie mam zdjęcia i też spotkałem łosie (tylko dwa). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca Taki oto kolega się trafił na wodzie , nie bał się mojej obecności wcale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Wiosna idzie pełną parą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 17 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Taki maluszek wypatrzony przez Syna podczas wycieczki rowerowej wąską ścieżką tuż przy Wiśle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 18 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Wacha podgląda młode ważki ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 19 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) Troszkę dzisiejszej Słupi Pozdrawiam V. Edytowane 19 Czerwca przez VisniowY 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 19 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca ... zdecydowanie groźniej i dużą siła żywiołu ... Wysłane z mojego 23124RA7EO przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca (edytowane) . Edytowane 20 Czerwca przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca ... na takie ,,kwiatki" trzeba uważać ... Wysłane z mojego 23124RA7EO przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września (edytowane) nagrania z telefonu, jakość taka sobie Podwórkowe pszczoły (09.09.2025)https://youtube.com/shorts/BC_mvBnIrfo?feature=shared umierająca nizinna rzeczkaWidoki piękne, ale życie w wodzie znikome....(12.08.2025)Nagranie "zepsute"W tle kuzyn coś mamrocze [emoji23]https://youtube.com/shorts/eX6psgTzplM?feature=shared Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Edytowane 9 Września przez yakuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi