zybi Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 To poco wstawiać coś, czemu nie sposób się przyjrzeć .Ja nie mam też sokolego wzroku, a jednak widzę kaczuszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Taka Ropuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 taki prawie aligator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Taka mi dzisiaj na kiju przysiadła , foto z telefonu niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Niezły ten Twój telefon .Fotka jak z dobrego pstrykacza . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Kiedyś chodząc po Rawce usiadłem sobie na skarpie żeby odpocząć i napić się piwka,kija oparlem o mulde trawy,sięgam do plecaka odwracam się a tu na szczytówce siedzi piękny niebieski ptaszek zimorodek,niestety tak nie udolnie wyciągałem aparat że koleś sobie odleciał :o szkoda była by fajna fota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 nynyBarczatka napójkacórka moją powiedziała że już lubi ,,plichy'' :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) I ja dorzucę dwie fotki.Tłusta zimowa wydra bawiąca się na śniegu.Amator szyszki - dzięcioł Edytowane 17 Maja 2013 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Wczoraj natknąłem sie na trzy takie, koledzy zerknijcie od czasu do czasu pod nogi co by jajecznicy nie zrobić... Pare metrów dalej pływała spanikowana kaczuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Dawno nic nie wrzucalem to dzisiaj takie tam jedno nieudolne zdjecie Wazka w trakcie wylinki.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Niezła brzytwa. Co to za szkło? Wpadł mi w ręce nikkor 60mm micro i zasltanawiam się czy ogarnie robaczki?! Ogólnie mam go na sprzedaż, sam mam bagnet typu A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Tu akurat gola Sigma150. Micro 60 ogarnie robaczki, chociaz troche sie namorduje bo dystans roboczy do zbyt komfortowych nie nalezy. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Dzięki za informacje. Toralne te fotki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet1975 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 zwierzyniec w cyganówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 No to ja wstawię fotkę w kategorii Przyrodnicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) Bliskie spotkanie Edytowane 30 Maja 2013 przez kacper524 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zaczęła się rójka chrabąszczy. Na kłosach zbóż zaczęły się gody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zagadka przyrodnicza, co to takiego i czego? Nyny do odpowiedzi , ale jak ktoś wie niech pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zagadka przyrodnicza, co to takiego i czego? Nyny do odpowiedzi , ale jak ktoś wie niech pisze.To gniazdo Mysikrólika .Taki mały ptaszek -polski koliber. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 1 punkt na 10 za rozpoznanie że to gniazdo ptaka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Postawie na gniazdo strzyżyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Obszar poszukiwań mocno się zawęża, 5pnkt. za prawie trafną odpowiedź, ale prawie robi dużą różnicę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet1975 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 podobne do gniazda remiza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Dobra, Wuju - kończymy zabawę w zgadywankę. To jest na 100 % gniazdko raniuszka.Co wygrałem? P.S.Na żywo, w plenerze nie miałem jeszcze okazji zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi