AdasCzeski Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 to i ja dorzucę swoje rewiry, i ciekawe kolorki na niebie z pewnej nocy, zapach powietrza bezcenny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Na rzekach przynajmniej lodu niet, bo na jeziorach dalej tafla gruuuba :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Pierwsze oznaki wiosny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Quowax pożyczam fotkę na tapetę ... świetne ujęcia jednej miejscówki ...<br /><br />Motyl cieszy kolego Wyjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Spox, jutro dorzucę jeszcze kilka ciekawych z tych okolic, mam gdzieś jeszcze fotki ruskich szczupakow z krótkim pyskiem, może wygrzebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Quowax, fajne foty - w szczególności burza rządzi @wyjec: a to nie jakiś zasuszony motyl, który gdies sobie na ściance spokojnie wisi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Wiesz co wrzuć mi oryginał w pełnej rozdzielczości na maila<br />To z burza <br /><br />Mail zetika16@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Tomek, jutro Ci podeślę bo na tablecie nie mam tych fot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Super dzięki wielkie. .. nie pali się ... nowy laptop to i nowa tapeta będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Dzisiaj wrzucę jeszcze zeszłorocznego pewniaka na Warszawskiej Wiśle, mam na myśli ten dół pod wyspa z korzeni widocznej na zdjęciu, i mojego pitbulla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Motylek sobie przesiadywał na słoneczki jak piesek podbiegł powąchać motylek poleciał w siną dal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Pies wygląda na całego w szczęściu, chyba motyl tego nie docenił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Dynia chyba też przyroda, nie???Wspólna praca moja i córki na halowen.Pamiętajcie, Batman wszystko widzi.;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 W oczekiwaniu wiosny załaczam ulubione fotki mojej Lubej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Zachód nad morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 mały zlot, wszystko fajnie ale później dach brudny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Przy okazji świąt oraz tydzien po miałem okazję ponownie pojawić się nad rzeczką... O ile przed swiętami było jeszcze w miarę ok to 25.01... zastałem ... ZImą pełna mordą... nawet ryby pływały... No i nastała zima... [/img] Mawiają, że nie robi się zdjęc pod słońce, ale mi to zdjęcie bardzo się podoba... Oj broniła się rzeczka przed zamarznięciem... broniła... Ale Matka natura miała inne plany... Nawet kołek pod wodą pokrył się lodem... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Świetne klimatyczne fotki.Byle do prawdziwej wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Fotki genialne! Rzeczka wygląda na taką, co ma potencjał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Fotki genialne! Rzeczka wygląda na taką, co ma potencjał...oj ma... co klexy z tej rzeczki nerwow mi napsuly to wiem tylko ja.. Będzie o niej niedlugo w blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Zdjęcie do bani, ale bardziej o obiekt chodzi, jadę sobie na rybki a tu przy drodze spaceruje... BOCIAN szczęka mi opadła, ale widzę że ten nie jedyny kolega Łukasz również wstawił zdjęcie całego zlotu, czyżby wiosna miała do nas niebawem zawitać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Żeby nie zrobiły false startu i w marcu nie przymarzły Mam nadzieję, że idzie ku wiośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Dzisiejsze rozpoczęcie sezonu na klenio/jaziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Łoś podwarszawski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi