osiemnastak Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 marekn szczerze to nie zazdroszczę takich widoków, często przemierzam knieję robiąc i po 30km,to po wędkarstwie moje hobby.Tak jak kolega pisał żadnych szans,przy takim spotkaniu.Wolę moje wilki, przynajmniej można je odpędzić,o czym się przekonałem.Słyszałem o spotkaniach miśków ze zbieraczami poroża, fatalnie się to kończyło w kilku przypadkach.Tropy (mojej) watahy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Jednak ja je uwielbiam, nie zmieniłbym miejsca zamieszkania za nic w świecie. Zresztą jak to mówią, "jest ryzyko, jest zabawa" . A tak z drugiej strony, jak zachowujesz się, jak należy, to możesz chodzić po terenie misia, ważne tylko, żeby go nie zaskoczyć, bo może się wkurwić. Jak cię usłyszy i wyczuje odpowiednio wcześniej, to zejdzie ci z drogi. Nie raz łowiłem w miejscach, gdzie misie tyle co przechodziły, czasem jeszcze było je czuć (mają wyrazisty zapach, żeby nie powiedzieć, że śmierdzą ) i jakoś nic się nie stało. Wilków też u mnie w bród http://esanok.pl/2016/wilki-pozeraja-psy-co-bedzie-jak-zabraknie-im-psiego-miesa-zdjecia-00e13dm.html - to w moich okolicach, tyle że problem wyolbrzymiony. Dajmy dzikim zwierzętom żyć, w końcu są u siebie. Edytowane 22 Stycznia 2017 przez marekn 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Wspaniale jest to w przyrodzie,że nie zna granic.Wilka Pumpaka z filmu kilkakrotnie obserwowałem, jak widać poluje i w niemczech .Tereny które często odwiedzam zamieszkuje kilka watah wilków.Spotkania na kilkanaście metrów miewałem wielokrotnie,choć nie jest to proste.Uwielbiam tę samotność w lesie, całkowicie się resetuję. https://www.facebook.com/MDRum4/videos/ ... f=NEWSFEED Edytowane 22 Stycznia 2017 przez osiemnastak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dla podtrzymania tematu, takie wspomnienie z letnich miesięcy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Tęsknię.:-)Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Stycznia 2017 przez brig 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroni26 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Zimowe drzewo. image upload no size limit 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Trochę lodu z Podkarpacia. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) Wspominki z szwajcarskich Alp (pozazdrościłem tych Bieszczad):oraz Ren:To drugie zdjęcie paskudne ale woda ciekawa Jeszcze dwa z Alp: Edytowane 8 Lutego 2017 przez ictus 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Za oknem zimno....dopadła mnie Szwedzka nostalgia. Wypłynięcie z innego "wymiaru"...W drodze do jeziora Solgen. Edytowane 10 Lutego 2017 przez malcz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Zima straszne spustoszenie czyni w sercach forumowiczów...no to ku pokrzepieniu, wczorajszy klucz "bocianów" 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Zima straszne spustoszenie czyni w sercach forumowiczów...no to ku pokrzepieniu, wczorajszy klucz "bocianów" Bocian , to nadzieja na lepsze jutro . Edytowane 12 Lutego 2017 przez pisarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Piękno zimowej scenerii. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Witam Nie mam tego dużo,fotki robię bardzo okazjonalnie.Lecz te dwie sytuacje postanowiłem pokazać.W ubiegłą zimę zaglądał do mnie na łowy krogulec.Na ściętej stercie gałęzi czatował na wróble: Wiem,że jakość fotek nie jest doskonała,ale robione na max zoomie aparatem Finepix 25Aaaa... przez okno... W tym roku też zalatuje,lecz na pare chwil - nie ma kiedy po aparat sięgnąć. Ale za to są inni goście: Sarenki(i koziołek) niemal na wyciągnięcie ręki... Pozdrawiam Romek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Bieszczady tej zimy z widokiem na Tatry i ukraińskie góry: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Inny,niestety przykry obraz przyrody: 1. skażenie rzeki przez lokalnego operatora wodociągowo - kanalizacyjnego2. bagrowanie rzeki na obszarze natura 2000 - tylko dziś wśród ziemi z odkładu znaleziono ponad 20 minogówOt taka część z dnia codziennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Dzisiejszego słonecznego dnia można już było spotkać pierwsze motyle Latolistki cytrynki (Gonepteryx rhamni). 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Taka sytuacja , przeleciał z prawego brzegu na lewy i przez ulice na "moją stronę" , lekkie emocje były hehe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Kilka ciepłych i słonecznych dni i już rozpoczął kwitnienie nasz jeden z najwcześniej kwitnących krzewów - wawrzynek wilczełyko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Kwitnąca leszczyna też pięknie wygląda o tej porze roku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Dzisiejszy spacer nad wodę 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 ...myślisz, że któryś z kolegów zgubił? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 ...myślisz, że któryś z kolegów zgubił? Eee , raczej za małe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 ...myślisz, że któryś z kolegów zgubił? Robercie to nie ten kaliber :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Eee , raczej za małe! Ja i za takie małe bym zabił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi