silurus Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Powinienes sie zabrac za krecenie filmow wedkarskich Piekny film.Bardzo chętnie, tylko znajdź na niego kasę ale kto wie ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Z Morskiego Oka na Wrota Chałubińskiego. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Żółciak siarkowy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Dla takich "kiczowatych" obrazków , warto przed świtem wybrać się nad rzekę ... . 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Masyw górski Biokowo w Chorwacji. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Oj lubię to Mirek . Wjeżdżałeś na Sveti Jure może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Nie mojego autorstwa ale fajne.. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 malinabar - tak wjeżdżałem i nawet z przygodami bo pchają się tam kierowcy których to przerasta bo to nie jest łatwa droga. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Droga łatwa nie jest , to prawda . Pamiętam , jak utknęliśmy pomiędzy zakrętami z jakimś Bośniakiem przytulonym do skały po wewnętrznej , który nie był w stanie cofnąć się o kilkanaście metrów do zatoczki . Ja z kolei miałem dobre kilkadziesiąt metrów na wstecznym do miejsca , gdzie mogliśmy się spokojnie wyminąć . Pamiętam tylko złożone lusterka , żonka wychylona po zewnętrznej i informująca , ile to jeszcze centymetrów do krawędzi zostało i wzrok przerażony kierowcy , który utknął ... W sumie Basia też miała widoki niewesołe po swojej stronie - ja tylko kierowałem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) DSC04398.JPG CO Z TEGO WYROŚNIE Edytowane 5 Października 2018 przez jacekp29 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 (edytowane) Młody byczek ładnie zapozował. Nawet nie zauważyłem że kolega miał w kompakcie wszystko poprzestawiane (2 Mpx ustawione)... Edytowane 6 Października 2018 przez *Hektor* 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Dla fanów polskiej przyrody polecam mój film "Pola tętniące życiem" Najgorsze, że obejrzą to tylko osoby mniej lub bardziej świadome zmian w przyrodzie. Do typowego Kowalskiego przekaz nie trafi, od początku film go zanudzi, bo "kto by się tym przejmował" Piękny film, miło się oglądało 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Młody byczek ładnie zapozował. Nawet nie zauważyłem że kolega miał w kompakcie wszystko poprzestawiane (2 Mpx ustawione)...Kurczę , Piotrek , super timing . Na dużym zoomie go "ustrzeliłeś" , bo wygląda , jakby wyszedł całkiem blisko ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Kurczę , Piotrek , super timing . Na dużym zoomie go "ustrzeliłeś" , bo wygląda , jakby wyszedł całkiem blisko ?Około 20 metrów.Wyszedłem z kniei na dukt, w oddali na polanie (roczna uprawa, co trawy górowały) zobaczyłem pasącego się byczka, zacząłem kombinować jak go podejść, a on ruszył powoli w moją stronę, przykucnąłem i wyczekałem aż cały wyjdzie.Po wszystkim nawet jak wstałem zbytnio się nie spłoszył i szedł spokojnie przez lasdo czasu jak nie wszedł mi na zawietrzną 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Wodospad w parku narodowym Krka w Chorwacji. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 "Miks" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 "Jednorożec " 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Jezioro Babka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Tym razem łania z cielakiemzepsuła mi wszystko dziesięć metrów bliżej miałem ryczącego byka i już miał się wychylić, tylko ona była szybsza i mimo że nie wiedział o co chodzi, położył poroże na grzbiet i za nią wycofał się w gęstwinę... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 "kobita" winna jak zwykle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Piękna łania[emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Pan i jego charem ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Pan i jego charem Te Twoje jelenie chyba jakieś sztuczne przy ulicach poustawiane gdzie to takie dziwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 (edytowane) Między Kuznicami a Zakopanym taki spacerek miałem z Giewontu parę dni temu????A Żywe wtedy były nie wiem jak teraz???? Edytowane 18 Października 2018 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi