janusz.walaszewski Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Nie mówie o tym obiektywie ale ogólnie o tak wiekowych rzeczach , ze nie podpiołbym do nowej kamery w obawie o grzyby i ich pózniejsze przenoszenie na inne szkła.Obawy jestem w stanie zrozumieć, ich przyczyn już nie. "Grzyby" nie przenoszą się telepatycznie, fizycznie połączenie - stary obiektyw, aparat, nowy obiektyw, jest niemożliwe. Niemniej każdy ma prawo wierzyć w co mu się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Dzięcioł duży. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Przy trzcinach. Czapla siwa, Krzyżówki, Łyska. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 "LAS z jeleniem w tle"Do przechodzącej chmary miałem jakieś 120m lasu, wyostrzyłem na czuja i czekałem kiedy pojawi się w prześwicie między drzewami... 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 "Młodsi koledzy" 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Bieszczadzka salamandra 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Bernikla kanadyjska, Gęgawy. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Chmara przebiegła drogę ... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 (edytowane) Miało być pięknie , słonecznie. A było pochmurno i mgliście Edytowane 8 Listopada 2020 przez jacekp29 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Ze spaceru. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 (edytowane) Edytowane 10 Listopada 2020 przez M a r a s 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Jesiennie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 to już jesień 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Szaro, ponuro i one ukryte w gałęziach. Droździk. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Mucha na obiadku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Bieliki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) U mnie po ponad tygodniu "zawiechy" wreszcie słońce wczoraj.Z względnie udanych modeli, tylko jeleń "diabeł"W szarościach jesieni, młody obiecujący byk, a już piękne poroże budujeWcześniejszy bielik. Tylko tym razem nie zepsułem zdjęcia fotorem, jedynie przyciąłem i w oryginale nawet lepiej niż po kombinacjach wygląda...Łabędź z 11.11. ze starorzecza w rezerwacie Edytowane 16 Listopada 2020 przez *Hektor* 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Dzięcioł zielony. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 YAN czym focisz? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 YAN czym focisz? D500 + T150/600G2 i N200/500 chyba w tym tygodniu decyzja który zostaje w domu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) Ja niestety oddaje na reklamacje bo mydli strasznie w porównaniu do obiektywu dużoooo tańszego. A miał być taki łoooo[emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Listopada 2020 przez jacekp29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Ja niestety oddaje na reklamacje bo mydli strasznie w porównaniu do obiektywu dużoooo tańszego. A miał być taki łoooo[emoji6] Rozumien że mówisz o Tamronie. Kupowałem równo rok temu z gwarancją ostrości i jeszcze dla pewności dałem do serwisu na kalibracje z body.Do tego obiektywu trzeba trochę cierpliwości i jesli wstrzelisz sie w ustawienia to sama przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) Sorki nie sprecyzowałem Pentax 300/f4. Kisza, masakra poprzedni 55-300 wr przy tym żleta. A tak się cieszyłem, zobaczymy co z tej reklamacji wyjdzie. Dobrych ujęć życzę[emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Listopada 2020 przez jacekp29 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) Japoński manual z lat 90tych (Toyo Optics) . 500 f/8,0 ... ciut ciężkawy no i ta jasność Edytowane 16 Listopada 2020 przez BOB 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi