Guzu Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Gdyby byla wersja do krecenia lewa reka...A moze to i dobrze, nie bedzie kusic http://www.evergreen-fishing.com/goods_list/Oceanus_04010110_2.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ależ przekładnia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ależ przekładnia! Wyglada kompletnie bezkompromisowo Pewnie w trollingu zwija wszystko. Lacznie z agrafkami przez przelotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Na jazie z małej rzeczki- w sam raz Nieeezła maszyna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 106 cm na jeden obrót pojemnosc robi wrzenie pe2 - 500 mza to hamulec troche rozczarowuje - 6 kg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Milionerka, której używam na sumy, ma 5. I daje radę utrzymać ponton w nurcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 106 cm na jeden obrót pojemnosc robi wrzenie pe2 - 500 mza to hamulec troche rozczarowuje - 6 kg ? 6 kg to jakies 15 lb.W Avecie mam max 17 lb i nie wyobrazam sobie holowania ryby z dokreconym na maxa dragiem.Na sumy do 100 kg ten Oceanus by robil jak zloto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Gdyby byla wersja do krecenia lewa reka...A moze to i dobrze, nie bedzie kusic http://www.evergreen-fishing.com/goods_list/Oceanus_04010110_2.html Zawsze możesz przymocować jak zwykłą korbe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Zawsze możesz przymocować jak zwykłą korbe I krecic w druga strone, niz cale dotychczasowe zycie ? Ponad moje sily i koncentracje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Przy takim przełożeniu i kole mały pinion nieźle w kość musi dostać. Nakręci się koleżka. To pewnie najsłabszy element. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ja to myślę, ze pinion też jest konkret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 I krecic w druga strone, niz cale dotychczasowe zycie ? Ponad moje sily i koncentracje Widziałem już dwóch klientów co im nie przeszkadzało korbe mieć u góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Straszebnie pikielna maszynka , dobrze by mial u mnie z avecikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Ładna wyciągarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Daniel, przynajmniej każdego kropka w nurcie zatrzymasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/2547 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Tyż piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi