DzidaPN Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Witam szukam fajnej wędki dla szwagra który zaczyna dopiero przygode z łapaniem na ultra light... Nie wiem co mu doradzić bo nie chce przeznaczyć na to wiecej niż 100 pare zł powiedział im taniej tym lepiej co mu odradziłem ;p wędka najlepiej tez zeby mogła operować większymi gumami na główkach 6g co polecacie? Sam łapie klenie i bolenie ale nie mam pojęcia co za tą cene bedzie dobre z góry dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Witam szukam fajnej wędki dla szwagra który zaczyna dopiero przygode z łapaniem na ultra light... Nie wiem co mu doradzić bo nie chce przeznaczyć na to wiecej niż 100 pare zł powiedział im taniej tym lepiej co mu odradziłem ;p wędka najlepiej tez zeby mogła operować większymi gumami na główkach 6g co polecacie? Sam łapie klenie i bolenie ale nie mam pojęcia co za tą cene bedzie dobre z góry dzięki za odpowiedz Dopiero co powstal taki temat....poszukaj najpierw troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darks86 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Wklejanki Mikado do około 12-14g, Catana UL, Robinson Bluebird Perch 14g, Mitchell Fluid Spin do 15g, Konger Tiger Cross Maxx 18g, Daiwa Sweepfire do 7g. Chyba nic innego nie ma w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radrian Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 mikado lexus sapphire spin up to 13 g. Pewnie za około 120 zł już teraz znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi