nikoafc Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Witam chcialbym powrocic do wedkowania obecnie mieszkam w Pln Irlandii i potrzebuje jakiejs wedki i ewentualnie kolowrotka. Posiadam w domu Okuma Epix Pro EPF 30 z teog co wyczytalem nadaje sie on na ciezki spin wiec jaka wedke mozecie polecic w granicach 300-500zl ? Bede chcial wedkowac na jeziorach i rzece. Zastanawialem sie nad kupnem Shakespeare Ugly Stik Custom Graphite 2,7m 15-40g Co sadzicie jakies inne propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ugly sticki co mialem w rece sa miekkue jak kupa. Jestbtutaj od groma wedek pojdz do sklepu bo wedki za 300pln wysylac z pl do irl nie ma sensu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ugly sticki co mialem w rece sa miekkue jak kupa. Jestbtutaj od groma wedek pojdz do sklepu bo wedki za 300pln wysylac z pl do irl nie ma sensu...Zgadza się jeśli mówisz o nowych seriach. Kupiłem taki i szybko poleciał z powrotem do sklepu. Mam taki sprzed kilku lat i tamten jest o niebo lepszy. Sztywniejszy, lepiej wyważony i wykonany. Niebo a ziemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Zgadza się jeśli mówisz o nowych seriach. Kupiłem taki i szybko poleciał z powrotem do sklepu. Mam taki sprzed kilku lat i tamten jest o niebo lepszy. Sztywniejszy, lepiej wyważony i wykonany. Niebo a ziemia.Jednak nie tylko wino i skrzypce czym starsze tym lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi