michal7709 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Witam mam pytanie jak prawidłowo się mierzy długość kolumny (od kąt do kąt )bo nie wiem jak zrobić pomiar prawidłowo proszę o poradę pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 http://jerkbait.pl/topic/9802-silnik-zaburtowy/Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Dzięki bardzo pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 KĄD!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Odkąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Dobra dobra przyjaciele nie chodzi mi o ortografie tylko o poradę w sprawie silnika a jak się człowiek spieszy bo czwórka dzieciaków biega i szaleje po domu to wiecie o co chodzi pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Łojtam, wymiar B to wysokość kolumny: http://www.tohatsu.com/outboards/3_5_4st_dims.html W Mercurym jest tak samo, bo mały Merc to Tohastsu. Edytowane 10 Marca 2015 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Dzięki koledzy już wiem wszystko pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi