Skocz do zawartości

Tuning wizualny kołowrotka

Rekomendowane odpowiedzi

hydrografika to naprawde mocna"franca" jak ktoś to zrobi dobrze to i na pokrywach silników i na felgach trzyma sie mocno.wystarczy unikać takich powieżchni metalowych z niklowanym połyskiem-tj można ale się mniej "wżera " że tak powiem i nie trzyma tak.testowałem to kiedyś na quadzie

na allegro chyba mniej udolnie,bo na stronie widać ,że elementy niemalowane.jak dupka i szpula są nie-tuningowane-troche bardziej pro to wygląda :D

Chyba nawet bardzo nieudolnie wyszło bo zdjęcia mocno rozmyte :D

No ale niech się uczy na innych może kiedyś coś się pomyśli bo nawet ciekawie się zapowiada :D

A w tej Team Daiwie z Alledrogo malowali chyba tylko body.

Wspaniala propozycja do wszelkich stelli milen, nie beda sie wreszcie swiecily jak psu jajka na wiosne w dodatku po godach :)

Stella Millenium bez chromu ?? :)

To jak kołowrotek bez szpuli :)

Może się ktoś odważy i oszpeci Milenę :D Chętnie bym to zobaczył.

No jak do gabloty to nie ma co oszpecac, gorzej jak by sie zechcialo na ryby zabrac, wedle moich wroblow odblaski z chromu ponoc plosza pstragi, tak cos tam cwierkaja :)

Przede wszystkim to trzeba pamietac o przeznaczeniu tych kolowrotkow : 

ss 1000 - pstrag

ss 2500 - bass

ss 4000 - losos

I tego sie nalezy trzymac. 

W koncu "uzytkowanie sprzetu niezgodnie ze zaleceniami producenta..." ;)

Ja mam bardzo, ale bardzo "pośrupanego" Turka.

Ponoć nowy lakier to nie jest taka prosta sprawa. 

Nie podobają mi się te panterki, kamuflaże, ale jednolicie na czarno albo takie matowe, ciemne złoto może i bym go zrobił. 

Jaka jest trwałość takiej w sumie naklejki ? Nie mam raczej na myśli uszkodzeń mechanicznych, bardziej na wodę, słońce. 

A mnie właśnie bardziej "mechanika" zastanawia...

Bo stopka czy cóś, to wiadomo ale jak się ten malunek będzie zachowywał na zamku, na korbie czy np. na ramionkach kabłąka, czy też na wszelkich krawędziach... :rolleyes:

Niby jest sposób aby się w miarę szybko przekonać ale jakoś nie mam odwagi...

• Like 1