admin1348902092 Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Witam, Zapraszam wszystkich serdecznie do głosowania na najlepsze zdjęcie miesiąca listopad na jerkbait.pl. W imieniu redakcji bardzo dziękuję za udział w konkursie. Zgodnie z zapowiedzią umieszczoną tu: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=10945&am p;am p;am p;am p;prevloaded=1&&start=20 tym razem głosowanie odbywa się ekspresowo, głosowac można tylko do 29.11.2009 do końca dnia. W poniedziałek, 30.11.2009 - rozstrzygnięcie wyników konkursu listopadowego. PozdrawiamRemek Zdjęcie nr 1: Zdjecie nr 1_listopad_jerry.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Cholera, niby tylko trzy zdjęcia, a wybór trudny, ech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 J A Z Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 ...tym razem głosowanie odbywa się ekspresowo, głosowac można tylko do 29.11.2009 do końca dnia. W poniedziałek, 30.12.2009 - rozstrzygnięcie wyników konkursu listopadowego... - to szczegół, ale chyba chodzi o jutrzejszy poniedziałek - 30.11.2009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 o ktos na mnie zaglosowal ...nie bedzie nockautu Ja zaglosowalem na zdiecie nr 2 Zanderixa i juz mu gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 @JAZdzięki za zwrócenie uwagi - oczywiście chodzi o jutrzejszy dzień, czyli 30 listopada. Do zamknięcia głosowania pozostały niecałe 4 godziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin1348902092 Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Mam przyjemność ogłosić zwycięzcę konkursu Zdjęcie miesiąca listopad na jerkbait.pl: został nim @zanderix. Serdecznie gratuluję i dziękuję Arkowi oraz Jurkowi że nadesłali swoje zdjęcia jako propozycje konkursowe. Wszystkie fotki i tak trafią do galerii na stronę główną, tak że przegranych w konkursie nie ma Teraz czeka mnie wyścig z czasem i.... innymi przeciwnościami, żeby zdążyć złożyć wyprodukowac kalendarz. Z tego powodu, jak wspominałem, miesiąc grudzień zostanie opatrzony fotografią z mojego archiwum. Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim Użytkownikom, którzy przyłączyli się do projektu Kalendarz 2010! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Admin, A może, mimo wszystko, będziesz miał czas na rybę ze złotu w Międzyzdrojach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Może zlotowa trotka na grudzień, albo jako zdjęcie dodatkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ooo, widzę, że skróciliście czas nadsyłania zdjęć... Szkoda, bo właśnie chciałem wkleić jedno zdjęcie, a może dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin1348902092 Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 @all jeżeli ktoś ma jakąś ciekawą fotkę-kandydata na zdjęcie grudnia, to oczywiście chętnie przyjmę, proszę przysyłać na adres e-mailowy remek@jerkbait.pl Myślę, że zwłaszcza jakieś fajne zdjęcie zlotowe, byłoby bardzo dobrym pomysłem. Pierwotnie tak jak pisałem miałem plan żeby wstawić zdjęcie z mistrzostw podlodowych w USA na których byłem w zeszłym roku ale.... wszystko może się zmienić Oczywiście ta fotka to już poza konkursem. miałbym równiez prośbę do Kolegów: @Undre (zwycięzca konkursu sierpniowego) oraz@Zanderix@MATAS - zdjęcia które zwyciężyły w MARCU i KWIETNIU - o jak najszybsze przesłanie oryginałów zdjęć na mój adres e-mailowy. Jest to warunek techniczny zamieszczenia zdjęć w kalendarzu niestety. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin1348902092
Witam,
Zapraszam wszystkich serdecznie do głosowania na najlepsze zdjęcie miesiąca listopad na jerkbait.pl. W imieniu redakcji bardzo dziękuję za udział w konkursie. Zgodnie z zapowiedzią umieszczoną tu: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=10945&am p;am p;am p;am p;prevloaded=1&&start=20
tym razem głosowanie odbywa się ekspresowo, głosowac można tylko do 29.11.2009 do końca dnia. W poniedziałek, 30.11.2009 - rozstrzygnięcie wyników konkursu listopadowego.
Pozdrawiam
Remek
Zdjęcie nr 1:
Zdjecie nr 1_listopad_jerry.bmp
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi