Skocz do zawartości
  • 0

Konkurs jerkbait.pl - zdjecie miesiąca LISTOPAD na jerkbait.pl - GŁOSOWANIE

admin1348902092

Pytanie

Witam,

Zapraszam wszystkich serdecznie do głosowania na najlepsze zdjęcie miesiąca listopad na jerkbait.pl. W imieniu redakcji bardzo dziękuję za udział w konkursie. Zgodnie z zapowiedzią umieszczoną tu: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=10945&am p;am p;am p;am p;prevloaded=1&&start=20

tym razem głosowanie odbywa się ekspresowo, głosowac można tylko do 29.11.2009 do końca dnia. W poniedziałek, 30.11.2009 - rozstrzygnięcie wyników konkursu listopadowego.

Pozdrawiam

Remek

Zdjęcie nr 1:

Zdjecie nr 1_listopad_jerry.bmp

post-3-1348914541,1279_thumb.jpg

post-3-1348914541,2638_thumb.jpg

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Mam przyjemność ogłosić zwycięzcę konkursu Zdjęcie miesiąca listopad na jerkbait.pl: został nim @zanderix. Serdecznie gratuluję i dziękuję Arkowi oraz Jurkowi że nadesłali swoje zdjęcia jako propozycje konkursowe. Wszystkie fotki i tak trafią do galerii na stronę główną, tak że przegranych w konkursie nie ma :D

Teraz czeka mnie wyścig z czasem i.... innymi przeciwnościami, żeby zdążyć złożyć wyprodukowac kalendarz. Z tego powodu, jak wspominałem, miesiąc grudzień zostanie opatrzony fotografią z mojego archiwum.

Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim Użytkownikom, którzy przyłączyli się do projektu Kalendarz 2010!

Pozdrawiam

• 0

@all

jeżeli ktoś ma jakąś ciekawą fotkę-kandydata na zdjęcie grudnia, to oczywiście chętnie przyjmę, proszę przysyłać na adres e-mailowy remek@jerkbait.pl :D Myślę, że zwłaszcza jakieś fajne zdjęcie zlotowe, byłoby bardzo dobrym pomysłem. Pierwotnie tak jak pisałem miałem plan żeby wstawić zdjęcie z mistrzostw podlodowych w USA na których byłem w zeszłym roku ale.... wszystko może się zmienić Oczywiście ta fotka to już poza konkursem.

miałbym równiez prośbę do Kolegów:

@Undre (zwycięzca konkursu sierpniowego) oraz

@Zanderix

@MATAS - zdjęcia które zwyciężyły w MARCU i KWIETNIU

- o jak najszybsze przesłanie oryginałów zdjęć na mój adres e-mailowy. Jest to warunek techniczny zamieszczenia zdjęć w kalendarzu niestety.

Pozdrawiam