Paweł nizinny Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Taka mi myśl nachodzi, że fajny mógł by wyjść projekt z połączenia możliwości kilku nas próbujących swych sił w filmach wędkarskich na takim poziomie. Co o tym myślisz Loko ? tutaj muchowa odsłona: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Loko, bardzo podobały mnie się oba filmy. To, że nic nie mówicie to moim zdaniem zaleta, wiele filmów traci urok gdy zaczyna się "nawijka".Film instruktażowy to co innego, tam po prostu trzeba. Świetne ujęcie z wędkarzem ubranym częściowo na czerwono.Nawet niewielki, kolorowy element bardzo ożywia kadr. Podkład muzyczny w pierwszym filmie bardziej w moim guście. Czekam na następne i gratuluję. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 A tu moj debiut camerkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 1. Paweł nizinny super filmiki 1-klasa 2. CLAUDIO początek ok ale środek delikatnie powiem chaos ( bez urazy ale pewnie następne filmiki będą lepsze ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Paweł nizinny bardzo fajny film ale Tapam to się chyba trochę wcześniej naoglądaliście co? Z jakiego Drona kręcone te powietrzne sceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Super filmy panowie. Wielkie Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) W takim razie to i ja sie pochwale ????.Filmik robiony a szybko i bze fajerwerkow bo chcialem jak najszybciej zaladowac na yt.i sprawdzic jakosc itd. Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Predatorhunter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Film jak film ale muzyka mnie rozklepała. Na prawdę innej nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Film jak film ale muzyka mnie rozklepała. Na prawdę innej nie było?Sa gusta i gusciki a jak wiadomo kazdemu sie nie dogodzi. Nie wybieral muzy specjalnie tylko szukalem cos dluzszego na twardzielu i wrzucilem pierwszy lepszy set. Nie lubie tej smetnej muzyczki z yt ktora pojawia sie co w 2 video. Utworow chronionych prawem autorskim wykorzystywac nie wolno wiec duzego pola do popisu nie ma. Chyba ze masz jakies konkretne pomysy/rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Mam bo sam filmy robię więc przerabiam temat od dawna a zaczynałem tak jak Ty czyli co mam na twardzielu. Np. tutaj...http://www.freeplaymusic.com/Większość to siano i trzeba trochę przysiąść żeby wyłuskać coś dobrego. Zapisać na dysku i mieć w razie W. Takich serwisów jest więcej trzeba się zainteresować i poszperać.Jak chcesz jeszcze tipsów to przy składaniu klipu trzymaj się wytycznej max 5min. Inaczej bedzie przewijanie. Zajrzyj sobie też na forum kamerowe. Może być np. Kamery POV. Sporo się dowiesz nie tylko na temat kamer ale obróbki,renderowania i innych bajerów. To bardzo upraszcza cały proces. Kombinuj bo jak będziesz wstawiał filmy w których cały czas jest ujęcie z head strap to raczej nie wróżę przyszłości. Możliwości action camów są na prawdę wielkie. Można filmować spod wody, wykorzystać szeroki kąt do bliskich ujęć podebrań, przejazdów po rybie itd. Później jak już człowiekowi mało to zaczynają się drony, slidery, wysięgniki i inne bajery. Kupiłeś sobie właśnie zajebistą zabawkę i tylko od Ciebie zależy czy będziesz umiał ją wykorzystać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dzieki za cenne wskazowki ☺ wdroze w zycie chociaz ambincji na Youtubera nie mam. Ot pokrece zeby miec pamiatke ale wiadomo jak cos robkc to tak jak potrafi sie najlepiej ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) W takim razie to i ja sie pochwale .Filmik robiony a szybko i bze fajerwerkow bo chcialem jak najszybciej zaladowac na yt.i sprawdzic jakosc itd. Filmik kupuję . Fajne miejsce, taki "Urban Fishing". Rozumiem że to pierwszy film bo kamerkę jak pamiętam masz dopiero jakieś 3 tygodnie więc test wypadł ok . Reszta, jak pomysły i twórcza wena przyjdą z czasem.PS.Na YT licencjonowaną muzykę można używać ale nie można na tych filmach zarabiać, zarabia (poprzez reklamy itp) ten kto ma do niej prawa autorskie nawet jak jest umieszczona w Twoim filmiku. Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez vBartek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ByJpzctNyZU Fajerwerki to raczej na karnawał Zrobiony na szybko , z ubiegłego roku wspomnienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Dzieki @vBartek. Tak to pierwszy nakrecony Gopro, kiedys krecilem aparatami i lustrzanka. W niemczech z ta muzyka wyglada troche inaczej, tzw.Gema pipnuje wszystkiego. Wiele filmikow nie moge nawet obejrzec, wyskakuje ze to wideo nie jest dostepne w twoim kraju. Nawet jak chce sobie posluchac polskiego Hip-hopu to rezygnuje bo nic nie dostepne. Niemcy strasznie Cieci na piractwo itp. Cos pomysle bo jesli utwor jest starszy jak 20lat to moge wykorzystac z tego co pamietam. Na forum podanym przez @Kris23 juz sie zameldowalem i troche poczytalem. Za 1.5tygodnia planowo powinienem byc znowu na ciurku i zakladajac lepsza pogode rybki powinny brac tez lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Na tym freemusic wchodź od razu w "browse catalog" zakładka u góry. Jak lubisz hip hop to są jakieś tam kawałki, mam parę na kompie bo czasem używam do filmików snowboardowych. Tak jak mówię większość to siano klepane przez automaty ale ja czasem potrafię na takich serwerach siedzieć kilka godzin żeby znaleźć coś fajnego. A muzykę można sobie miksować w programie do obróbki. Nie wiem czego tam używasz ale jak zacząłeś od Movie maker to raczej pomyśl o czymś w stylu starszej wersji np. Sony Vegasa. Takie programy nie są drogie, przeważnie jest to koszt około 100pln a masz święty spokój i jakie takie możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Bede musial poszukac muzyki za wczasu do kokejnych projektow. Kiedys bawilem sie w robienie bitow więc moze znow do tego wroce, bylby 100% handmejd ???? z softu mam pinnacla 14tke, magix x3 i te gopro studio. Poczytam i popatrze co jeszcze godnego uwagi ????Forum polecone przez Ciebie calkiem przyjemne i sporo sie dowiedzialem z takoch podstawowych rzeczy, dzieki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Miałem pinnacla, ulead a od dwóch lat używam Sony Vegas. Obrazkowy i intuicyjny w mojej opinii. Program dobiera się raczej pod własne preferencje. Ściągnij sobie Vegasa w wersji trialowej na 30dni i sobie zobacz. Jakbyś miał jakieś pytania na jego temat to pisz na pw. Coś tam wiem to może podpowiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Dzieki, napewno obczaje ten sofcik. Jak bede mial pytania to sie zamelduje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pretorian297 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Filmik pełna Profeska , nie pisze o tym by sie czepiac absolutnie z ręka na Sercu fajnie by było w trakcie takich filmów pokazywać wypuszczanie tej rybki , choć nie wątpie ze wróciła do Wody . A film naprawde fajny , Klimatyczny ........... Pozdrawiam Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 @pretorian297, jesli mowa o filmiku @emigrand to przeciez widac ze klonek sie sam wypuscil ☺ Jesli chodzi o moj to wiekszosc wyczepiam w wodzie a na koncu najwiekszy kropas dnia odplywa ☺ @Emigrande, filmik fajny ale jak dla mnie za duzo efektow i przejsc na tak krotki filmik. Meta o fajnym charakterze, lowilem na podobnej w zeszlym roku i tez sie niezle dzialo ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Na moim filmiku sporo widać czego nie powinniśmy wklejać tzn kolorki , wytryski do bani wychodzą . Można zrobić krótki filmik i konkretny zarazem . Ja mam problem ze sprzętem do obróbk po prostu zbyt dużo czasu tracę na oczekiwanie aż zapisze cokolwiek . Dni tego lapka sa policzone ... Programy do obróbki filmików , w prostym wykonaniu są w sieci . Moim zdaniem jeżeli ma iśc na YT to najlepszą jakość daje zgrywanie na dysk w tym samym formacie w którym nagrywa kamerka . Co do klucha dużego to trudno go utrzymać w łapkach , ten typ tak ma i już . Zawsze staram sie robić foty nad wodą lub nad matą w razie W...ypadki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Więc obstawiam, że zmiany w produkcji widzisz dopiero po renderowaniu a renderujesz wszystko jak leci czyli całość. A wystarczy zaznaczyć część nad którą aktualnie pracujesz dać polecenie żeby to wyrenderował obejrzeć i szybciej się dowiadujesz co jest grane. Niestety jak sprzęt jest słaby to na podglądzie rzeczywiście można szału dostać bo tnie się niemiłosiernie. Można trochę pomóc wstawiając krótsze sekwencje. Bo jak na słabym kompie wrzucisz do programu film powiedzmy 1080 60fps który ma 30 min to masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 2. CLAUDIO początek ok ale środek delikatnie powiem chaos ( bez urazy ale pewnie następne filmiki będą lepsze )Bez zadnej urazy kazde slowo mile widziane czy dobre czy nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Bez zadnej urazy kazde slowo mile widziane czy dobre czy nie Ale dawaj kręć kręć i halla Madrid czy jak tam się mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Postanowiłem zmienić trochę czołówkę do moich kolejnych filmików, które kiedyś może poskładam. Przesiadłem się testowo na program HitFilm 3 i go rozgryzam (swoja drogą jeżeli ktoś z Was używa to chętnie posłucham opinii, zwłaszcza co do zasobożerności) https://www.youtube.com/watch?v=Sjf3siKAnxE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi