bartolomeo213 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Witajcie drodzy koledzy poszukuje kontaktu do pana Romualda Stanke jeśli jest mi ktoś w stanie pomoc bardzo dziękuje , ewentualnie może pan Romuald gości tu na forum to prosił bym o kontakt. Życzę wszystkim udanego dnia i zdjęcia z ryba życia !Pozdrawiam Bartek Edytowane 10 Marca 2015 przez bartolomeo213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Może @Andrzej Stanek to rodzina? EDIT: po zmianie nazwiska "poszukiwanego" to nieaktualne Edytowane 12 Marca 2015 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volkswagen Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Tu chyba mowa o 2 różnych osobach. Andrzej Stanek a mowa tutaj o Romualdzie Stanke jak mniemam. Czaredzieju od strugania "bobrow". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Dokładnie chodzi o Romualda od bobrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Tak sobie myślę, że prawdziwych Bobrów to już nie uznaju............uświadomiłem to sobie ,urywając ostatni wobler spod starej dobrej ręki Pana Stanke.Problem chyba polega na tym, że to już nie "Bóbr" sygnowane jest.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Panowie nikt nie jest wstanie pomóc , nadal aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Serwus.Jakiś czas temu kupowałem woblery od p. R. Stanke woblery i kontaktowałem się telefonicznie.Na priv. podeślę numer telefonu ,choć nie wiem czy jeszcze aktualny. Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Kupiłem tej zimy garść "bobrów" w sklepie internetowym podesłanym z innego forum. Niestety, wyglądają podobie ale praca i skuteczność zupełnie inna .Jeśli możesz to proszę również o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Panowie ,forumowa wyszukiwarka naprawdę działa.Trochę więcej wiary i odwagi.Sam kilka lat wstecz wklejałem namiary na producenta "Bobrów" w bardzo podobnym temacie :http://jerkbait.pl/topic/1766-szukam-kontaktu/Post #11. Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Kolego jeśli wyszukiwarka lub wujek google byłby mi w stanie pomoc nie szukał bym pomocy i nie zakładał nowego wontku ,wszedzie jest podany stary numer juz nie aktualny który posiadałem a szukam nowego pod którym można się skontaktować z panem Romualdem w przeciwnym razie nie zaśmiecal bym forum Edytowane 13 Marca 2015 przez bartolomeo213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi