Skocz do zawartości
  • 0

Humminbird 899ci hd si

ts21

Pytanie

Panowie potrzebuje porady, a mianowicie nadarzyła się okazja, kolega przyjeżdża za wielkie wody i w ramach przysługi może zakupić echosondę, czy jeśli zdecyduje się na zakup z poniższego linku echosonda będzie kompletna (chodzi mi o to czy nie jest to wersja okrojona np. o przetwornik lub jakieś inne podzespoły)

http://www.amazon.com/Humminbird-409150-1-Finder-Side-Imaging-Internal/dp/B00F5EATZW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1425987328&sr=8-1&keywords=humminbird+899ci+hd+si

A może ktoś poleci sprawdzony sklep do tego rodzaju zakupów.

Z góry dziękuje,

ts

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Cześć

To co wstawiłeś to jest echo z angielskim menu oraz anglosaskimi jednostkami miar  a więc Ft , F M/h itp. Jak chcesz mieć po polsku i w metrach ,kilometrach na H stopniach C itp to polecam kanadyjski sklep internetowy , niech kolega zamówi z USA w kanadzie http://www.gpscentral.ca/products/humminbird/899ci-hd-si-combo.html  i ci przywiezie , może uda się zaoszczędzić na cle .Ceny w dolcach kanadyjskich a więc będzie nieco taniej . Sklep polecam bo sam kupowałem Humminbirda 999 .Ważne jest aby była sygnatura "Humminbird 899ci DI SI Combo
International Version " oraz literkę " M" w numerze artykułu "409150-1M" bez tego M jest przeznaczona na rynek USA

Edytowane przez mrWhite7

• 0

Ano właśnie zwracałem się z takim samym pytaniem do naszych kolegów na forum http://jerkbait.pl/topic/53750-op%C5%82aty-przy-zakupach-w-kandzie-i-wysy%C5%82ce-do-us/ inikt nic nie wie.... Wiadome są tylko dwa podatki w Kanadzie GST i PST które znacząco podwyższyły mi cenę zakupu a zostały doliczone po kliknięcie KUP. A czy amerykanie coś doliczają przy wysyłce do nich z Kanady to już nie dowiedziałem się. Sklep też mi odmówił odpowiedzi więc zrezygnowałem z zakupu.

• 0

Wysokość podatku Goods & Sales Tax i Provincial Sales Tax jest uzależniona od prowincji. Mi doliczyło kilkanaście procent. Podatek stanowy funkcjonuje również w US ale tam kiedy wysyłka jest poza stan w którym kupujemy nie jest naliczany. Liczyłem, że podobnie jest w Kanadzie ale kalkulator podczas realizacji koszyka w zamówieniu uporczywie dodawał te wartości bez względu na to czy jako miejsce wysyłki wskazywałem adres w Kanadzie czy w US