Skocz do zawartości

TICA Fario spinn 2,32m 10,5-28g

sadam14

Rekomendowane odpowiedzi

@sadam14,

Nie jestem pewien, ale chyba takim kijkiem miałem przyjemność połowić 2-3 razy - był tylko ciut dłuższy, pewnie 2,60 m, gramatura wyrzutu do 28 g O ile pamiętam, kijek ten przypadł mi do gustu i nadałby się na bolenia czy sandacza i szczupaka na lekko Dobry będzie do obrotówek i 5-7 cm woblerów Obecnie ma go któryś z moich chłopaków z kółka wędkarskiego i jutro bądź w czwartek sprawdzę to ewentualnie więcej napiszę

Pozdrawiam

@sadam14,

Nie jestem pewien, ale chyba takim kijkiem miałem przyjemność połowić 2-3 razy - był tylko ciut dłuższy, pewnie 2,60 m, gramatura wyrzutu do 28 g

Kij 2,32 a 2,6m to dwie różne bajki. Ten 7'6'' to sztywny patyk do łowienia z łodki (guma, kogut do 25g, wahadło), krótka rękojeść. Więcej nie chcę pisać by nie zostać posądzonym o kryptoreklamę- maczałem palce przy tych patykach ;) .

@sadam14,

Nie jestem pewien, ale chyba takim kijkiem miałem przyjemność połowić 2-3 razy - był tylko ciut dłuższy, pewnie 2,60 m, gramatura wyrzutu do 28 g

Kij 2,32 a 2,6m to dwie różne bajki. Ten 7'6'' to sztywny patyk do łowienia z łodki (guma, kogut do 25g, wahadło), krótka rękojeść. Więcej nie chcę pisać by nie zostać posądzonym o kryptoreklamę- maczałem palce przy tych patykach ;) .

Jasne że patyk sztywny A niby czemu masz być posądzony o kryptoreklamę? Kolega wyżej pyta i prosi o rady więc co w tym złego jeśli się albo zachwala albo zniechęca do danego patyka? Jeśli in PLUS to pewnie i inni sie zainteresują Jeśli in MINUS to będzie to przestroga że dany kijek do bani To chyba normalne? Miałeś do czynienia z tymi patykami więc opinię swoją wyrazić masz przecież prawo... :mellow:

Nie chcę o tych wędkach pisać bo to ja je wymyśliłem i ja nimi handluję. Nie chciałbym by ktokolwiek odniósł wrażenie, że wykorzystuję to forum do załatwiania swoich prywatnych interesów. Tyle. Dlatego też napisałem tylko o tym, że wędka 2,6 i 2,32 to dwa różne kije. Są przeznaczone do 2 różnych zadań- krótszy to łódka, dłuższy to tak jak napisał @pirania74.

Choć ja machałem nim gumami na główkach 20 gram + kopyto, wyrzuty na kijach z tej serii są opisane realnie.

• 10 miesięcy temu...

Witam, panowie odświeżam temat ponieważ jestem zinteresowany tym kijkiem, szukam właśnie czegoś takiego na sandacza ale czy wiecie gdzie mogę taki kijek dostać?Mysha pisał że handluje tymi kijkami. prosiłbym o jakiś odzew, dzięki i pozdrawiam. Roofi