lokoko83 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Już chyba się zdecydowałem wezmę tego fjorda. A co powiecie o tych z Lidla, obecnie jest w sprzedaży Crivit 4 osobowy.Myślałem aby kupić go dzieciakom na podwórkohttps://www.pepper.pl/promocje/crivit-namiot-4-osobowy-lidl-42306 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Dla dzieciaków na podwórko? Jakieś specjalne wymagania wględem takiego namiotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Cześć, co myślicie o tym modelu? https://www.decathlon.pl/namiot-2-seconds-easy-2-fresh-black-id_8357352.htmlLub zaproponujcie coś w podobnej cenie.Namiot bym używał głównie do przespania 1-3 nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 To jest namiot do krajów w których jest długo widno i grzeje słońce. Jest w nim bardzo ciemno wiec na pochmurne dni rybne się nie nadaje.Ja kupiłem ostatnio Fjord Nansen Andy IV i jestem bardzo zadowolony. nawet na motocykl można zabrać na wyprawę, na kufer zewnętrzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Ten namiot rozkłada się w 30 sek i składa w 30 min jak nie masz wprawyMiałem mniejszy model ale pękł mi jeden z kabłąkówKup lepiej bardziej tradycyjny model Fjord Nansen lyb HannahPosłuży Ci napewno kilkanaście lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 (edytowane) . Edytowane 15 Lipca 2019 przez bober Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Namioty z Decathlona nie są złe, natomiast można mieć lepsze.A te czarno/białe to są na wypad do Chorwacji na plaże a nie na ryby nad Turawę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Miałem tylko czteroosobowy. Rozkłada się w 10 sec. a składało przy odrobinie wprawy 30 sec. Na ryby mogę polecić, tylko wersja dwuosobowa będzie trochę mała. No i mój miał spory przedsionek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Czyli wstępnie namiot Fjord Nansen Andy III. A polećcie do tego jeszcze śpiwór,matę/karimete. Coś co pozwoli się wygodnie i ciepło przespać. W przystępnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Śpiwory polskie - MałachowskiMaty najlepsze - Therm A Rest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 (edytowane) Śpiwór to z mon-u polecam zdecydowanie. Ten reklamowany na najdroższym portalu w Polsce specjalnie dla oddziałów specjalnych ???? Edytowane 16 Lipca 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Ja kupiłem w Martę się i jest ok, a maty z Decathlona. Pamiętaj że ten Andy trójka to jest raczej 2+ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Tak przemyślałem trochę sprawę i w sumie na wypad spinningowy 2-3 dni spać będę pewnie 4-5h na dobę, więc puki co chyba postawię na szybko rozkładany namiot, tylko taki zwyczaj a nie specjalny do spania w jasne noce. I pytanie czy ten jest zwykły ? https://allegro.pl/oferta/namiot-samorozkladajacy-2-osobowy-turystyczny-8066164709?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Szybki namiot jest dobry zawsze i wszedzie tam gdzie obawiasz się go pozostawić oraz wtedy kiedy chodzi o niską masę podczas przenoszenia namiotu na własnych plecach. Jeśli jednak baza wypadowa jest stała i nie boisz się, że Ci ktoś namiot rąbnie to moim zdaniem lepiej dołożyć i kupić coś solidniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Noszenie tego koła młyńskiego na plecach? Daj spokój Sławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 (edytowane) Namiotu nie mam zamiaru nosić na plecach, tylko wozić w bagażniku auta. A jak gdzieś pojadę to nie wiem czy będę łowić w obrębie 200m, 300m czy 1 km od namiotu. Więc szybka i łatwa możliwość złożenia/rozłożenia i wrzucenia go do bagażnika się przyda. Edytowane 17 Lipca 2019 przez Jozin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Nie lepiej hamak z tarpem? Np Lesovik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Ja tam nie wiem ale.Szybki namiot zajmuje za dużo miejsca. W kajaku czy na motocyklu nie widzę w ogóle możliwości transportu.To chwyt marketingowy dla leniuchów i ma sens wtedy gdy masz porównanie do starych namiotów z aluminiowym stelażem.Obecne namioty iglo z pałąkami rozkłada się w 10min łącznie z przybijaniem śledzi a zajmują mało miejsca. Oglądałem, macałem i szybki kupił bym, gdybym jeździł do Chorwacji na leniwe wakacje samochodem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi