Skocz do zawartości
  • 0

Propozycja dotycząca działu spinning

Kamil_Be

Pytanie

Jako iż ciągle powstają tematy typu:

- jaka wędka do zaubera

- jaki kij do zaubera

- co wybrać do zaubera

Proponuję (jeśli opcje forum na to zezwalają) by podczas wpisywania takiego tematu typu: "Jaki wybrać kij" temat był blokowany do czasu akceptacji przez moda. Wtedy też forum nakazywałoby skorzystanie z wyszukiwarki.

Lub stworzyć ranking kijów pod zaubera do różnych c.w. i kołowrotków do Black Rocka  :D

• Like 2

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ale też może nauczyć jednego czy drugiego korzystania z opcji szukaj. Założy taki pacjent temat o super wypas kij na wszystko za stówkę, pojadą po nim na grubo to zrobi mu się wstyd i zacznie myśleć. Kiedyś jak rodzice dali klapsa dla podłego dzieciaka to ten potrafił wyrosnąć na ludzi. Teraz jest bezstresowe wychowanie i zobaczcie co wyczynia gimbaza. Dopalacze, ciąże, patologia, zabójstwa...

Husajn krótko trzymał opozycję. Powiesili typa i zobaczcie co teraz tam się dzieje.

Zjeba musi być  :angry:  :D

• 0

Ale też może nauczyć jednego czy drugiego korzystania z opcji szukaj. Założy taki pacjent temat o super wypas kij na wszystko za stówkę, pojadą po nim na grubo to zrobi mu się wstyd i zacznie myśleć. Kiedyś jak rodzice dali klapsa dla podłego dzieciaka to ten potrafił wyrosnąć na ludzi. Teraz jest bezstresowe wychowanie i zobaczcie co wyczynia gimbaza. Dopalacze, ciąże, patologia, zabójstwa...

Husajn krótko trzymał opozycję. Powiesili typa i zobaczcie co teraz tam się dzieje.

Zjeba musi być  :angry:  :D

Przeczytaj ze zrozumieniem to co napisałeś, proszę.

• 0

Wątek nie o tym, więc sorry za OT

Rozumiem frustracje bo w każdego godzą TAKIE nowe tematy. 

Forum jest ogólne, nie ma puki co mowy o tym, że tylko profi i od pewnego pułapu IQ.

Gimabaza jak to określiłeś, w czasach ustroju poprzedniego, o ile mnie pamięć nie zwodzi, też nie była jednorodnie kryształowa. A metody "wychowawcze" "słuszne i przekonujące" powszechnie stosowane były. Uważam, że inteligentnemu człowiekowi wystarczy subtelnie zwrócić uwagę, zrozumie. W innych przypadkach i argumenty siły nic nie dadzą. Wyciąć wszystkich "słabszych" można, jednak wtedy zostaną tylko silniejsi od nas i co dalej. Wtedy nasza kolej, czy może my jesteśmy już tak COOL, że nas to nie dotyczy?

Uważam, że jednak lepiej odpuścić, chociaż wiem, że nie łatwo to przychodzi, temat spadnie bez odzewu, to dopiero zmusi do zadumy - dla czego?

Przez myśl mi nie przeszło, że Ty mógł byś być za ISIL :ph34r: tylko to porównanie trochę :o , nie znam tak dobrze sytuacji w Iraku, coś słyszałem bo przypadkiem mam znajomego który w Polsce swego czasu studiował i został, wydawało mi się, że to niedobitki dawnych struktur tam ciągle sieją burze, nie znaczy to chyba, że lepiej było nie ruszać komuny, Husajna itd.

• 0

A może niech kandydat na użytkownika jerkbait pl. zalicza różne zadania przygotowane przez Moderatorów. Przykładowe:

1. Podaj bezpośredni link do formularza wyszukiwarki.

2. Korzystając z w/w formularza znajdź cykl artykułów „Jeb z dzidy” autorstwa @pitta.

3. Znajdź i podaj 4 tematy o kołowrotku za 300 zł itp. …

4. Po zakończeniu rejestracji, przeczytaj "Jeb z dzidy" @pitta i kliknij pod wpisem „lubię to”.

Podane poprawnie linki niech będą elementem inicjacji.

PS

Sam posiadam 2 Zaubery i zgadnijcie na której giełdzie je kupiłem :ph34r: