Skocz do zawartości

Stradic 4000FJ

theslut

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takiego 4000 FB ale zbyt krótko by wydawać opinię, narazie pracuje bardzo ładnie, cicho, płynnie. Łowię nim zarówno wahadłami od 15 do 30 gram, jerkami po 30 gram i gumami 4-5 cali z główkami od 10 do 35 gram. 

4000 fb to chyba był rocznik 04-07 więc masz innego, ale to pewnie przejęzyczenie bo wiesz to na pewno jak i znasz pojemność szpul shimano 4000

Na temat FK jak na razie niewiele się dowiesz. Pewnie ma go sporo ludzi ale za wcześnie by wystawiać mu laurkę choć pierwsze wrażenia bardzo pozytywne :)

FJ to prawie to samo co FD tyle, że z pojedynczą korbą. Nie wiem czy nada się pod takie łowienie jak opisujesz bo to kołowrotek o raczej sporym nawoju :)

Nawoj da się kontrolować, jak FJ sprawdza się w boju?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Słyszałem o przypadkach jak i widziałem na własne oczy luźne odkręcone rotory w FJ przez brak śruby kontrującej. Ze 2-3 sztuki ale zawsze coś :) Poza tym ok, ale bez szału. Brak łożyska w rolce.

A w FK jest łożysko w rolce ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

A całe forum wie, że masz coś osobistego do gościa, bądźmy poważni. Błe...

Tak dla jasności to nie chodzi o człowieka a o jego nieprawdziwe wpisy ( juz pomijam kolorowe wiązanki które dostałem od niego na priv) co już kilkadziesiąt razy zostało potwierdzone np.wczoraj.

Dalej będe pisał jeśli znów pojawią się dziwne teorie i niczym nie potwierdzone wymysły.

Zastanawiam się tylko czy ma to sens?.....skoro naoczne dowody nic nie dają.....

Edytowane przez przemow
  • Like 2

Na jak długo oliwka działa? Najpierw tydzień, 4,3,2,1 dzień....

Nie prościej wymienić to łożysko? Przecież nie jest ono kosmicznie drogie. A nie nosić ze sobą oliwke nad wode( widziałem takiego artyste) lub być zaskoczonym że nagle rolka pękła bo i to się zdarza.....

• 3 miesiące temu...