Paito Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Witam serdecznie Forumowiczów i proszę o pomoc.Mam pytanie odnośnie muchówki którą posiadam od 3 miesięcy. ( Świeżak ze mnie, stawiam pierwsze kroki tą metodą połowu).Kijek Scierra Stone Fly 9' /WF 5/ Rec. WT II grams. Mianowicie chodzi mi o oznaczenie Rec. WT II grams, bo Wf to sznur jednostronnie przeciążony z 9 metrową głowicą. tak to interpretuję.Obecnie używam DT5F Vision Cult. Możecie powiedzieć coś o tym kijku.Pozdrawiam Edytowane 11 Marca 2015 przez Paito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Kijka nie znam natomiast oznaczenie WT 11 grams to po prostu podana waga linki #5 w gramach. Linka w czwartej klasie to 9 gramów, 5 to 11 gramów itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paito Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Dzieki za odpowiedź Thymalus.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi