Kriss Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jak w zeszłym tygodniu łowiłem w Osjakowie, to zrobiłem takie tęczowe fotki: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zadzwoniłem na policję i, o dziwo, przyjechali, ale stwierdzili, że oni tylko mogą powiadomić gminę i na tym się ich praca kończy. Nie ma poszkodowanego... Co ciekawe, to powiedzieli, że do tego siurka odprowadzana jest woda opadowa z pobliskiej stacji benzynowej... A stacja parę lat temu dostała jakąś nagrodę dla najlepszej stacji paliw w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) To zwrócicie kiedyś uwagę jak wygląda okolica kolektora zrzutowego z oczyszczalni w Konopnicy.Dzisiaj multum płoci tarło się na bystrzach za progiem w Konopnicy - super sprawa z tym całorocznym zakazem łowienia tam. Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez krzychun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi