pampi Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Witam,Znalazłem na działce stary kołowrotek Tica ES 3100X.Przydałby mi się do bolonki ale ma jedną wadę przy włączonej blokadzie biegów wstecznych, przy kręceniu terkocze jak kiedyś kołowrotki muchowe.Da się to jakoś wyłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 O taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Rozebrać, odgiąć terkoczącą blaszkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Chyba znalazłem winowajce. To ta blaszka jakbym ja obcial żeby ten koniec zębatki nie dotykał to byłoby ok? Nic się nie popsuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Trudno mi powiedzieć po tym zdjęciu, ale jeśli nie da się odgiąć to trzeba ciąć Ja jednak wziałbym cęgi najpierw w łapę a później diaksa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nic się nie zepsuje. Możesz doginać lub upitolić, wedle gustu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 I tak zrobię dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nie prościej zdjąć sprężynkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Prościej ale blaszka i tak zostanie, i będzie sobie potrykotywać nieregularnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Kropelka cyjanoakrylu na blaszkę w miejscu nitowania i by tak została jak by chciał, a w razie czego można kiedyś poterkotać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Kropelka cyjanoakrylu na blaszkę w miejscu nitowania i by tak została jak by chciał, a w razie czego można kiedyś poterkotać O to chodzi !!!! Po co niszczyć oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi