tpe Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Nie ma Krzychu lepszej wędki na Sea Bassy (ostatnio nastała moda na dokładnie tą Elitkę wśród bassowców w Holandii), na rdzawce tej wielkości (powyżej 70 cm) jest już troszeczkę za słaba.Daiko super, szkoda tylko, że tylko raz nią do tej pory łowiłem. Ta sama miejscówka, tylko wtedy mieliśmy 3 m fale Edytowane 5 Września 2015 przez tpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Tomas, bo wedek jest wiele, ale st. croix tylko jeden i najlepszy :-)pozdrówka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Kolejny mój sezon na Zielonej Wyspie dobiegł końca.W oceanie złowiłem ponad setkę Bassów, czyli podobnie jak w zeszłym roku. I podobnie jak rok i dwa lata temu Bassy znikły po otwarciu sezonu 15 czerwca. I podobnie jak rok temu bardzo dobry był październik. Koniec tego miesiąca był rewelacyjny! Złowiłem w kilka dni ponad 30 labraksów. Najlepszy dzienny wynik - 16 ryb w jedno popołudnie. W sumie oznakowałem dla IFI 100 Sea Bassów, które pływają w Atlantyku z żółtymi tagami. Moje rzeki łososiowe znowu nie były zbyt szczodre. Złowiłem tylko dwie srebrne ryby: 81 cm na początku czerwca i 70 cm we wrześniu. Dopisały za to szczupaki. Podczas 4 jednodniowych wypraw złowiłem z moimi kompanami na łodzi naprawdę sporo szczupaków, w tym dwie metrówki i kilka ryb ponad 90 cm. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Loski na muche? Gdzie fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Loski na muche? Gdzie fotki? Luko, niekoszernie...Jeden na obrotówkę Pawła Kasperkowicza, drugi na Salmo Teno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 A to sie nie licza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi