motylW1 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Witam ,mam przyjemność otworzyć wątek wzdręgi 2015. Rybka z rzeki Krzny połakomiła się na 3 cm. woblerka L.D. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Witam ,dziś zaświeciło słoneczko i wzdręgi wyszły na żer.Wędka ta sama co poprzednio Savagear LRF do 10 gr. ,kołowrotek Shimano Catana 2500.Woblerek 3,5 cm. od Sebastiana z forum. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Pięknie i kraśnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Mi dziś wreszcie udało się skusic kilka wzdręg. Wprawdzie nie dorodne ale wygląda na to, ze powoli zaczyna się coś dziać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Witam coś za nisko zawędrowały Krasnopiórki więc odświeżę wątek W tygodniu wyskoczyłem na chwile i to był dzień naprawdę fajnych Krasnopiórek na brzegu zameldowała się jako pierwsza 33cm druga 34cm i kilkadziesiąt rybek od 15 do 30cm.Fotki największej ślicznotki. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Jakie piękne kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Piekne wzdregi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Gratuluje, piękne Krasnopióry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Piękne kolory Ja na razie poszczę w Krakowie bo nie mam tu opłat zrobionych, ale za tydzień wracam do domu na trochę i wiem co będzie moim jedynym celem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Krakusopióry ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepccio Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 @krakusPrzepiękne rybki!! Przypomniały mi się połowy na stawie niedaleko rodzinnego domu. Żeby złowić większą trzeba było bardzo wcześnie wstać i ciężko było młodemu wstawać. Brały pięknie na gotowanego "kartofelka" i spławik z piórka. Nie wszystkie były takie dorodne, ale takie też się trafiały. Łza się kręci, bo rybek już tam nie ma .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus2 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Ja dziś złowiłem kilka, brały a przemian z okoniami i na całkiem spore gumy, 3cm twisterki i 4cm ripery. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Krasnopiórka 30+kolorystycznie mnie zmiażdżyłai do domku 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Super rybka ,ubarwienie jak u karasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr123 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Taka rybka to już fajnie gnie kijeczek i do tego ma łuski ze złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 O życzeniu nie zapomniałeś? ????Ładna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Piekna wzdrega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Kolorystycznie jedna z piekniejszych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 O życzeniu nie zapomniałeś? Ładna sztuka Życzenie jest tylko jedno po cm w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Nowe PeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeBeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... 36cm szybka sesja z miarkąw łapcecd miażdżących kolorków i do domku 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Przepiękna! Gratulacje chłopie, kiedyś mi się pare podobnych na spławik trafiło, domyślam się że miło potańczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Przepiękna! Gratulacje chłopie, kiedyś mi się pare podobnych na spławik trafiło, domyślam się że miło potańczyła. Dobrze się domyślasz trochu mnie powoziła i na początku nie miałem za wiele do powiedzenie ale jak widać rozstaliśmy się pokojowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Krakus... Teraz to mnie zmiotłeś z fotela Chciałbym kiedyś taką złowić, pewnie nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 I widzisz życzenie się spełniło. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi